Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Septembar 2008  (Pročitano 56895 puta)

Van mreže Sic

• **
Re: Septembar 2008
« Odgovor #300 poslato: 26. Septembar 2008. u 14:51 »
Jel se meni cini, ili ce ovo i sutra kisa da pada u Beogradu?!?!?!

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #301 poslato: 26. Septembar 2008. u 14:54 »
može biti može biti
Centralna Srbija ima šanse za slabe padavine i sutra u prvoj polovini dana

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #302 poslato: 26. Septembar 2008. u 18:41 »
Kasni razvedravanje i prestanak padavina.  :cry: Ja sam jako besan.  :evil: Večeras idem u Karlovce na grožđenbal, a i večeras je moguća povremeno slaba kiša iako je trebalo da prestanu padavine i da se razvedri.  ::)
Mrzim već ovu smrdljivu, dosadnu, hladnu, bljutavu kišu.  :evil:

Van mreže Darko_9

« Odgovor #303 poslato: 26. Septembar 2008. u 18:44 »
Republicki hidrometeoroloski zavod tvrdi da ce do kraja septembra skociti temperatura u Srbiji i do 25 stepeni!

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #304 poslato: 26. Septembar 2008. u 18:55 »
Republicki hidrometeoroloski zavod tvrdi da ce do kraja septembra skociti temperatura u Srbiji i do 25 stepeni!
Sledeće nedelje temperature preko 20°C Negde će biti i blizu 25°C
Do kraja septembra lepo vreme  :D
O tome kakav će biti početak oktobra pričećemo u temi za okotobar  :evil:

Van mreže Darko_9

« Odgovor #305 poslato: 27. Septembar 2008. u 19:55 »
S obzirom da je ostalo nekoliko dana do kraja septembra red bi bio da iznesem svoje misljenje o septembru: septembar   je bio ispod proseka osim prve dekade koja je bila veoma topla! u drugoj dekadi je bilo veoma hladno za ovo doba godine pa i deo 3 dekade je bio ispod proseka dobro sad se najavljuju ovih nekoliko poslednjih dana septembra toplih ali opet ovaj septembar cemo pamtiti kao hladan i kisovit barem kod nas u Srbiji!

Van mreže Sneško_Belić

• **
  • Starost: 56
« Odgovor #306 poslato: 28. Septembar 2008. u 22:23 »
Jao, Joe.....ne znam da li si bio u Karlovcima, ali u petak je bio pravi potop negde oko 19h :o Niz ulice su tekli potoci vode, a sve sto je bilo najavljeno za to vece je otkazano ::) U subotu je bilo oblacno i u nekoliko navrata je padala dosadna, sitna kisica, bas onoliko koliko da prekine program i da natera narod da trazi zaklon. A bilo je i brrrrrr...........Ali........bermet je izvadio celu stvar ??? ??? ??? Tek je danas vreme bilo onako kako i treba da bude kad su takve manifestacije  ??? Eto, moracemo da ponovimo i sledece godine Karlovce, ne bi li nadoknadili ono sto smo sada propustili  ;)
Volim i sneg, ali ipak više volim mooooreeeee :D

Van mreže Darko_9

« Odgovor #307 poslato: 30. Septembar 2008. u 02:49 »
Danas poslednjeg dana septembra jutro ce biti hladno sa temperaturom od 3 do 8  :-[ i najvisom dnevnom od 17  do 21 stepen! u Beogradu 20 stepeni!  :lmao:  :pop:

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #308 poslato: 30. Septembar 2008. u 12:47 »
Danas poslednjeg dana septembra jutro ce biti hladno sa temperaturom od 3 do 8  :-[ i najvisom dnevnom od 17  do 21 stepen! u Beogradu 20 stepeni!  :lmao:  :pop:
Ne vidim ništa ni užasno, ni smešno ni daj-bože-da-se-ostvari u vremenu koje ostvaruje prognozu. Vidim samo slabo poznavanje vremena i klime naših krajeva. U takvom slučaju, bolje je prepustiti se uživanju u lepom vremenu. :sunce
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #309 poslato: 30. Septembar 2008. u 13:52 »
Jao, Joe.....ne znam da li si bio u Karlovcima, ali u petak je bio pravi potop negde oko 19h :o Niz ulice su tekli potoci vode, a sve sto je bilo najavljeno za to vece je otkazano ::) U subotu je bilo oblacno i u nekoliko navrata je padala dosadna, sitna kisica, bas onoliko koliko da prekine program i da natera narod da trazi zaklon. A bilo je i brrrrrr...........Ali........bermet je izvadio celu stvar ??? ??? ??? Tek je danas vreme bilo onako kako i treba da bude kad su takve manifestacije  ??? Eto, moracemo da ponovimo i sledece godine Karlovce, ne bi li nadoknadili ono sto smo sada propustili  ;)

Šta da kažem, i ja sam se prešao, krenuli smo u Karlovce u petak i zbog kiše i mi otkazali.  :redface: :redface: Sada sam se prehladio jer sam pokisao.  :(
Kasnilo je razvedravanje skoro dva dana od prvobitno najavljivanog. :( Prognoza se promenila već sutra nakon što sam rekao da će biti lep vikend, moja greška što nisam javio, ali sam zato dobio po tintari i ja.  :o