Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Storm chase 10.6.2009 sa drustvom sa foruma :-)  (Pročitano 2349 puta)

Van mreže Stefano

• Administrator
Storm chase 10.6.2009 sa drustvom sa foruma :-)
« poslato: 11. Jun 2009. u 01:47 »
Oko 18h sam se nasao sa Pavlovicem i Palmarkom i otisli smo na Kalemegdan gde smo proveli odlicno popodne u druzenju i naravno fotografisanju cumulonimbusa, munja...

Evo fotki...

oko 18.30h

negde oko 20.30h

To su najbolje, a ima ih jos...

Bilo je interesantno, cula se povremeno i grmljavina i bilo je dnevnih munja, medjutim kada se smrklo munje su bile i suvise daleko, ali sam uspeo da ih fotkam, makar eto da ih zabelezim, kada vec nisu toliko atraktivne zbog udaljenosti...

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
Re: Storm chase 10.6.2009 sa drustvom sa foruma :-)
« Odgovor #1 poslato: 11. Jun 2009. u 07:34 »
šta ima lepše od druženja i fotkanja olujnih oblaka :)

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #2 poslato: 11. Jun 2009. u 13:52 »
ahaaaaa... bilo je extra... kad sam fotkas tada je dosadno... ovako je mnogo bolje, jos samo da su bile blize munje bilo bi mnogo bolje...

Van mreže Palmark

• **
« Odgovor #3 poslato: 11. Jun 2009. u 21:12 »
Aha,i ja moram reci da mi je zaista bilo zanimljivo i da je to bilo jedno lepo popodne/veche,malo drugacije nego inace... plus sto je atmosfera na Kalishu bila izvanredna,gotovo primorska uz veliku masu mladog sveta,koji opusteno sedi,zeza se,smeje,sviraju se gitare...ma super...
A sto se tice samog munjolova,nije loshe i s obzirom koliko su munje bile daleko fotke su super!
A treca i cetvrta fotka su zaista vrhunske :D
Prijavljujem se i za sledeci munjolov uz nadu da ce onda vremenske prilike biti mnogo bolje,tj. da ce nam vise ici na ruku!

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
« Odgovor #4 poslato: 11. Jun 2009. u 22:21 »
Vidim odlicno ste se proveli. Mi na severu smo to videli iz malo drugacije perspektive :) fotke :super:
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #5 poslato: 12. Jun 2009. u 00:24 »
Bice toga Palmark, samo da svi imamo slobodnog vremena i da se potrefi oluja koja je izmedju Beograda i Novog Sada i da oblaci budu sporopokretni, tada je najbolje za fotkanje... nekih 30-tak km da su udaljene munje, niti kisnes, niti ima nekog rizika

Van mreže ocelot

• Starost: 35
« Odgovor #6 poslato: 12. Jun 2009. u 01:46 »
ja taj dan ništa od toga ka severu nisam video jer mi zgrada gleda ka suprotnoj strani,ali je po radaru bio itekako dobar razvoj severno od beograda što dokazuju par mini reportaže forumaša iz vojvodine

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #7 poslato: 12. Jun 2009. u 02:09 »
Na jednom fotoforumu na kome ucestvujem ima jucerasnjih munja iz Vojvodine... munje su bile i vise nego dobre, pa cu postaviti linkove ka temama iako ti momci ne ucestvuju na nasem forumu.

http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=63890

http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=63869

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #8 poslato: 19. Jun 2009. u 12:58 »
VEST

Mislim da je glupo da otvaram novu temu za par reči pa ću se nadovezati na ovu. . .

Sinoć sam čuo da je bilo dosta štete od grada u srednjem Banatu 10.06. . .
Najviše su stradale opština Zrenjanin i Sečanj.A od naseljenih mesta selo Novo Miloševo. . .
Nisam verovao u podatak da je sugradicom i gradom bilo zahvaćeno područje od 30.000 ha. . .  :o :o  :P
Šteta se kreće od 30% do 70%. . .a na većini njiva prelazi 50% naročito u okolini Novog Miloševa i grada Zrenjanina.

O stanju u Zrenjaninu pisao sam u aktuelnim tog dana, kada sam osmotrio i pljusak grada. . .