Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Prvi sneg u Beogradu 3.11.2009  (Pročitano 9173 puta)

Van mreže Stefano

• Administrator
Re: Prvi sneg u Beogradu 3.11.2009
« Odgovor #20 poslato: 04. Novembar 2009. u 18:19 »
Kad gledam Stefanove slike, ne mogu da vjerujem da je Beograd sinoć izgledao ovako. Žao mi je što se tako brzo otopio snijeg. :(
Ako mi verujes to je jedan od razloga zašto, kada su moji roditelji 1989 godine kupili još jedan stan u samom centru Beograda, nismo se preselili da živimo u tamo, upravo između ostalog i zbog toga što u centru grada teško možeš da doživiš pravu zimu... meni je baš drago što je tako bilo, pošto ne znam da li bi imao i 10% onakvih zimskih zadovoljstva i igrarija koliko sam imao u mom kraju gotovo svake godine u onom periodu kada si klinac i kada ceo zimski raspust provodis napolju sa drugarima...

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #21 poslato: 04. Novembar 2009. u 20:37 »
Pa da, u prigradskim naseljima i okolini grada može da bude prava zimska idila kad padne snijeg, što i nije slučaj sa centrom grada. Čak i kad je palo 30-ak cm u februaru, uopšte nisam imao taj "sniježni osjećaj" kad pogledam kroz prozor. Sve što sam mogao da vidim je rastopljeni snijeg po ulicama i automobilima. Srećom, ima tih nekoliko parkova u centru. Zato smo Pavlović i ja baš pravili reportaže sa slikama iz Tašmajdana, jer je na gradskim ulicama bila potpuno drugačija slika...

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže JOPA

• Starost: 2020
« Odgovor #22 poslato: 04. Novembar 2009. u 22:51 »
Za početak novembra, solidan snijeg! ;)

Van mreže pavlovic

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #23 poslato: 05. Novembar 2009. u 00:38 »
Prava snežna čarolija na Mirijevo hillu!Kod mene se ni dvorište zgrade nije pošteno zabelelo.

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #24 poslato: 08. Novembar 2009. u 13:43 »
Prelepe fotke. Woow nisam znao da je na Mirjevu toliko zavejalo. Mene je sneg totalno iznenadio jer nisam pratio prognoze par dana pre toga i probudio se ujutru ono vejavica. Ko u stara dobra vremena kada sam bio mali pa me iznenadi sneg kada se probudim.

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #25 poslato: 08. Novembar 2009. u 15:47 »
^^ e upravo se i meni to desilo, znas ono kad uopste ne ocekujes sneg, kao u doba kad nije bilo interneta, jos sam ja to vece radio neki projekat do 5 ujutru pa sam prespavao onaj deo dana kad nije bilo snega i ono, ustajem, dizem roletne, a sve belo!!!