Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Petrovac- Crnogorsko primorje 2010  (Pročitano 5941 puta)

Van mreže gabesz20

• Počasni član
  • Starost: 39
Petrovac- Crnogorsko primorje 2010
« poslato: 12. Januar 2011. u 12:48 »
Malo sam zakasnio  sa postavljanjem slike, proslo vec dosta vremena od avgusta ali nema veze... Ove sezone smo kolima krenuli, u svakom slucaju za onog koji vozi sigurno nije prijatnije nego vozom, ali sta je tu je :D P Pa da pocnemo

Sa Balkona naseg smestaja u Petrovcu

Sa brda pored Fudbalsog stadiona, pogled na more i okolinu

Sa brda pogled na Gradsku plazu

Druga plaza u Petrovcu plaza Lucice

Ostrva na Petrovcu, imena im na zalost neznam, teo sam ici pedolinom da vidim izbliza posle onda nekako dani prosli i nisam na kraju otisao

Avioni na dohvat ruke  :sunce

Gradska plaza uz zalazak sunca

Setaliste

Brdo na kraju gradske plaze...lepa pesacka staza gore na brdu, suma i pogled na more, znaci milina

Sveti Stefan

Budva

Pogleda na Budvansku rivijeru tokom veceri

I na kraju da bude jedne uz Moracu  :D

« Poslednja izmena: 12. Januar 2011. u 13:09 gabesz20 »

Van mreže tamnavac

• *
Odg: Petrovac- Crnogorsko primorje 2010
« Odgovor #1 poslato: 12. Januar 2011. u 13:22 »
Extra fotke, kao veliki ljubitelj prirode i pobornik za budjenje ekoloske svesti u Srbiji treba sto vise publikovati i postavljati ovakve fotografije ne bi li narod uvideo sta imamo a sta nesvesno hocemo da unistimo.Jeste ovo je Crna Gora, mada Srbija ima i lepse predele, naravno nemamo more.Da me pogresno ne razumete ja sam evropski koktel--srbin-crnogorac-madjar-nemac--al Srbija stvarno je prepuna prirodnih lepota, tvrdim nepristrasno!

Van mreže drmrspec

• *
  • Starost: 45
« Odgovor #2 poslato: 12. Januar 2011. u 18:22 »
Lepo, lepo   :sun  :sun ali je voda hladna  ;D . Bio i ja ove godine u Petrovcu i Sutomoru u julu. 

Van mreže gabesz20

• Počasni član
  • Starost: 39
« Odgovor #3 poslato: 12. Januar 2011. u 18:35 »
Lepo, lepo   :sun  :sun ali je voda hladna  ;D . Bio i ja ove godine u Petrovcu i Sutomoru u julu. 
Pa krajem avgusta nije bila losa:) Posle zadnja par dana je vec bilo malo hladnija.

Van mreže Darko_9

« Odgovor #4 poslato: 13. Januar 2011. u 00:25 »

:lmao:

lepe slike gabesz!

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #5 poslato: 13. Januar 2011. u 10:23 »
Malo sam zakasnio  sa postavljanjem slike, proslo vec dosta vremena od avgusta ali nema veze...
Po meni, nisi zakasnio, sad je pravo vreme za ovakve slike! :super: Da se razbije ova monotonija!  ;)
Inače, slike su super!