Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: 18-22. maj (Beograd i okolina)  (Pročitano 2271 puta)

Van mreže beket

• **
18-22. maj (Beograd i okolina)
« poslato: 15. Maj 2011. u 17:30 »
dolazi kod nas prvi put jedna spisateljica, trebalo bi da je prosetam po gradu, eventualno odemo i do Zemuna ili NS -

hoce li biti lepo toplo i s manjim sansama za neke vece oluje?

/kao sto malopre pomenu gencic u komentaru za aktuelne -
i kao sto pise na sajtu kod sparavala, koji je van obicaja apdejtovao prognozu u sred vikenda/

please  :-*
javljajte mi unapred za svaki dan posebno!

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
Odg: 18-22. maj (Beograd i okolina)
« Odgovor #1 poslato: 15. Maj 2011. u 17:48 »
Biće toplo kao danas, sa sansom za popodnevne pljuskove. Detaljnije u utorak.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #2 poslato: 16. Maj 2011. u 09:26 »
Ne baš veće oluje, ali sitne, pitome domaće oluje su svakako moguće, kao osveženja od (verovala ili ne) toplog vremena.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže beket

• **
« Odgovor #3 poslato: 16. Maj 2011. u 21:11 »
nemam nista protiv pitomih pljuskova sa slabom grmljavinom
/i umerenog vetra - koji ne lomi kisobrane, drvece i ostale stvari/

vecina portala /pa i nasi/ najavljuju suvo, oblacno i toplo...
/nesto mi tu nelogicno/

a sta vi kazete?

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #4 poslato: 16. Maj 2011. u 23:30 »
Oblačno i toplo neće biti sigurno. :) Biće promjenljivo, toplo i sparno uz dosta sunca, ali i svakodnevnim mogućnostima za kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Najmanje šanse za tako nešto će imati četvrtak, a najveće subota.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.1mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže beket

• **
« Odgovor #5 poslato: 22. Maj 2011. u 19:36 »
kompletan period je srecom prosao bez najavljenih pljuskova, osim onog subotnjeg, tj. jucerasnjeg - koji nas je zatekao u zemunskoj basti nekog restorana na dunavu, pa smo na kratko morale da pobegnemo unutra, ali vecina drugih gostiju ostala da sedi pod provizornim baldahinom -

negde oko 2-3 pocelo malo da duva, grmelo u daljini, par krupnih kapi je vec razmazalo slova u svesci, moja gosca je rekla da "nismo od secera" /bukvalno/, ali zbog pomenute sveske uspela sam da je ubedim da se povucemo unutra ---

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #6 poslato: 23. Maj 2011. u 09:43 »
Ako vam je bilo lepo, pljusak (ili bez pljuska) bi trebalo da bude sekundarna stvar.

Ipak, to su samo 'pitome domaće olujice' koje nekog zahvate, a nekog ne. Ništa divlje što kosi sve pred sobom.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...