Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Novembar 2011  (Pročitano 28358 puta)

Van mreže freeze

• **
Odg: Novembar 2011
« Odgovor #80 poslato: 26. Novembar 2011. u 14:31 »
U ponedeljak moguće razbijanje niske oblačnosti-inverzije na severu zemlje, jer će jačati vetar na oko 500mnv., pa bi moglo biti znatno toplije od prethodnih 15-tak dana.

Van mreže Darko_9

« Odgovor #81 poslato: 26. Novembar 2011. u 14:52 »
Vidim da ni u Oslu i Štolkholmu nije padao sneg ovog novembra a ni u većem delu Evrope , tako da nismo samo , ne mora da znači da ako je hladan novembar da mora sneg da padne!

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
« Odgovor #82 poslato: 26. Novembar 2011. u 15:07 »
U ponedeljak moguće razbijanje niske oblačnosti-inverzije na severu zemlje, jer će jačati vetar na oko 500mnv., pa bi moglo biti znatno toplije od prethodnih 15-tak dana.

Slažem se sa tobom, ako ne vidimo Sunce sutra popodne (bar u delu Srbije) onda bi red bio da ga konačno ugledamo u ponedeljak :) Ipak, deluje mi da bi već u utorak i sredu ponovo moglo da bude, mestimično (ne u celoj Srbiji), magle i niske oblačnosti :(

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #83 poslato: 28. Novembar 2011. u 01:23 »
Poslednja dva dana novembra ponovo je moguce duze zadrzavanje magle ili niske oblacnosti usled gotovo nikakvog strujanja u prizemnom sloju. U mestima sa maglom temperatura oko 0C, a gde bude sunca oko 10C

Van mreže Boki

• **
« Odgovor #84 poslato: 28. Novembar 2011. u 19:43 »
Biljana Vranes je malo pre rekla, da nema dovoljno vlage u vazduhu, te da nece biti uslova za duze zdrzavanje magle nigde, cak ni u Vojvodini... :neznam: Ostale zvanicne prognoze kazu isto sto je i Dikile napisao...Vasa vecerasnja prognoza ce razresiti dilemu...

Van mreže gabesz20

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #85 poslato: 28. Novembar 2011. u 20:39 »
Biljana Vranes je malo pre rekla, da nema dovoljno vlage u vazduhu, te da nece biti uslova za duze zdrzavanje magle nigde, cak ni u Vojvodini... :neznam: Ostale zvanicne prognoze kazu isto sto je i Dikile napisao...Vasa vecerasnja prognoza ce razresiti dilemu...
Mislim da je u pravu, mozda bude tu i tamo mesta gde ce se zadrzati tokom dana, ali uglavnom bi trebalo sutra da se razbije tokom dana magla na vecini mesta.

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #86 poslato: 29. Novembar 2011. u 15:42 »
Cela Bačka i pola Banata u magli ... nema govora o povlačenju iste ...

Van mreže Darko_9

« Odgovor #87 poslato: 29. Novembar 2011. u 16:47 »
Mislim da je magla moguća ponegde čak i u okolini Beograda , mislim da je moje naselje na samoj granici!