Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Snijeg u Niksicu,20.12.2011  (Pročitano 2684 puta)

Van mreže niksicki

Snijeg u Niksicu,20.12.2011
« poslato: 23. Decembar 2011. u 18:45 »
Iako se ocekivalo da ce snijeg poceti da pada 18tog u kasnim vecernjim satima,do toga nije doslo.U prvih pola sata padala je susnjezica,da bi kasnije preslo u kisu.I tako razoran krenuh na spavanje   ??? .Sledeceg jutra oko 11h je kisa presla u snijeg,koji je za 5 minuta odmah obijelio,ali na zalost i prestao.Nakon toga je sve do 3h posle podne pomalo padao,ali i prestajao.Nakon toga nastaje prava zimska idila  :jupi:.Od 3h posle podne,pa sve do 11h uvece je padao,skoro neprestana.Sledeceg jutra u Niksicu je prema zvanicnim mjerenjima izmjereno 13 cm snijega.Evo i malo slika.

A evo ih i slike iz moje ulice

Sledeceg jutra sam prosetao malo setalistem Vita Nikolica,do spomenika,a kasnije se ispeo i na malo brdasce u Niksicu(Trebjesa),koje iako ima samo 100tinak metara vecu nadmorsku visinu od Niksica,je imalo pri vrhu duplo vise snijega  :deda:
Gradski park

Crkva Sv.Vasilija Ostroskog

Setalistem Vita Nikolica

Trebjesa

8)

Pogled put grada

Crkva jos jednom

Van mreže Darko_9

Odg: Snijeg u Niksicu,20.12.2011
« Odgovor #1 poslato: 23. Decembar 2011. u 18:48 »
Odlične slike , kučići vam se smrzli  :lmao:

Van mreže nemanja KS

• *
  • Starost: 29
« Odgovor #2 poslato: 23. Decembar 2011. u 19:14 »
O junacino  posavci, ja imam 15 komata :D :P malo li je:D

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #3 poslato: 23. Decembar 2011. u 19:19 »
Odlicna reportaza niksicki. Mi moramo jos da cekamo na nesto ovako.