Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Ivanjica 25.012012 preko 70 cm ... sutra menjam naslov i stavljam tachne cm :)  (Pročitano 3253 puta)

Van mreže Srbin

• Starost: 33
Predveche su izmerili  70 CM snega koji i dalje ubija kako  pada bez prestanka,evo slika iz Ivanjice sutra nastavak sa verovatno mnogo lepshim slikama ove su nabacane onako :)

I naravno mnogo,slika previshe kao i uvek kada sam ja u pitanju jel ne mogu da se suzdrzim :) A i sliko sam na dosta mesta da ne bi ispalo da sam trazio namete ili tako neshto,namete sam izbegavao njih sutra :)

PRVI DEO...
Danas kada sam kretao za Chachak ok 14h jedva sam uspeo da uslikam :) Poshto su ovi zurili vidi se i metla kako chisti xD

Vecheras

hmm :D

Nekad je moglo da se sedne na ovo klupicu :D

NIkako da vidite Crkvu Cara Konstantina i carice Milice...

Sneg i dalje nemilosrdno pada vejee

Sutra cu dodati manje odabranih slika :D

Smanjio sam koliko sam mogao na kompu imam josh jedno 15-tak :D

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
Srbine, divno je videti toliki sneg a sutra bi u tvom kraju mogla da se organizuje nagradna igra "kako prepoznati svoja parkirana kola"  :D
Danas sam u jednoj poruci nakon 19h ostavio napomenu da nam fali podatak za visinu snega u Ivanjici i lupio sam brojku od 40-ak cm ali vidim da je visina veća.
Uživaj a deca neka se odmore jedan dan od škole, neće da im škodi  ;)

Van mreže Srbin

^^
Videcemo ako nastavni da pada ovako dokle ce da dogurar... evo josh dve slike koje mi se svidjaju.. ostale brishem :)

Ja ima svoje odredjeno mesto za merenje snega,gde znam da je zavetrina a to je kod one kuce u maloj dolinici e tu  cu da izmerim sutra tachno koliko ima... i naravno izmeri cu na josh par mesta...

Van mreže srba

• **
  • Starost: 57
Srbine,mnogi nisu videli toliki sneg u Životu.Da li znaš gde je klimatološka stanica u Ivanjici i ko vrši merenja.
Uživaj u snegu i kači sutra dnevne slike da i mi malo uživamo.

Van mreže Stefoo

• **
  • Starost: 29
Kod mene 0 cm.  :bang:
„ Vjetrovi su moji prijatelji, oluje moje radosti, sunceva zega moja naslada, mukla studena jutra moji najsvecaniji casovi.”
I. A.

http://www.youtube.com/watch?v=GhLZRizkZ_M&sns=fb

Van mreže Srbin

Srbine,mnogi nisu videli toliki sneg u Životu.Da li znaš gde je klimatološka stanica u Ivanjici i ko vrši merenja.

E to mi je misterija nisam ni znao da postoji,dok mi ptprince josh pre nije rekao... ne znam gde se nalazi,stvarno moram da se raspitam....

Van mreže niksicki

:selam:  :selam: Србине,радо бих се мијењао са тобом!Ово је права зима.Могу само замислит какав је доживљај бити ноћес у Ивањици  :D

Van mreže dusan

• **
  • Starost: 47
Nevidjeno.

Van mreže ciklon

• Starost: 40
Nema reci kojima bi opisao ono sto osecam kad vidim ove slike iz Ivanjice!

Van mreže Srbin

^^ ^^
Hvala svima :D

Ciklon,uvek ostavish upechatljiv komentar.... :D

:selam:  :selam: Србине,радо бих се мијењао са тобом!Ово је права зима.Могу само замислит какав је доживљај бити ноћес у Ивањици  :D

Ja bih se sa tobom menjao na leto a ti sa mnom sad dok je zima :D MIslim znam da u Nikshicu moze da bude dobrog snega zimi,ali leti si na korak do mora,pa zato :)
« Poslednja izmena: 26. Januar 2012. u 00:48 Srbin »

Van mreže ivkeBgd

• **
Ovo ko da gledam snežne mećave u sijetlu,portlandu a ne u Srbiji,ee za*ebao si ih sve!Kad na ovo udari još i ovaj minus što se prognozira teško vama!

Van mreže Miki-NS

• **
Extra slike Srbine  :super: Ivanjica rastura sa snegom, ovo ce cak i premasiti onaj famozni februar 2009-te  :)

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
Šta reći ... ja ovakav sneg nisam video nikad u Vojvodini! Srbine uživaj!

Van mreže Darko_9

Pretpostavljam da danas u pojedinim delovima Ivanjice ima oko 1 metar snega , jel bilo više u februru 2009 srbine?!

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
Prelep sneg Srbine. Sta bih ja dao za metar snega kod mene, ali to je gotovo nemoguce za moj kraj.