Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Avgust 2012  (Pročitano 33793 puta)

Van mreže Srbin

• Starost: 33
Odg: Avgust 2012
« Odgovor #120 poslato: 26. Avgust 2012. u 11:22 »
Ono sto ja vidim na modelu visoke rezolucije WRF-NMM-u jeste da verv. ostajem bez kise. . .

Dakle komplet Vojvodina i Bg dobijaju za ovaj susni period koliko toliko solidnu kisu,delovi zapadne Srbije nesto manje,i te slabije padavine se sire negde do centralne Srbije, zapadne morave i posle toga nista. . .

jugozapad,jug,a verov, istok i jugoistok ostaju sa vrlo,vrlo malo kise,ili bez nje. . .

Van mreže ocelot

• Starost: 35
« Odgovor #121 poslato: 26. Avgust 2012. u 16:02 »
meni se čini da se ipak svuda crta i za istok, čak je i ESTOFEX izvukao malo

Van mreže Darko_9

« Odgovor #122 poslato: 27. Avgust 2012. u 03:31 »
Citat
Stiglo osveženje, danas do +28
Izvor: Beta

Beograd -- Poslednji ovogodišnji tropski talas u Srbiji završen je tokom noći, kada je konačno stiglo osveženje praćeno kišom i grmljavinom. Danas najviše do 28 stepeni.

Ne verujem da je poslednji kako javljaju mediji , ja imam neki osećaj da će u septembru barem jedan tropski talad biti , prošle godine je bilo dva tropska talasa u septembru(mislim na 30+ temperature) ali svakako da nema šanse u septembru da se kuvamo kao u julu i avgustu , septembar je totalno drugačiji mesec , noći su kraće pa se lakše hladi vazduh!

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #123 poslato: 27. Avgust 2012. u 07:51 »
Predivan GFS 0Z ! :)

Visinska dolina sa severozapada upada u Jadran uz formiranje plitkog  ciklona,koji bi tu kružio malo duži period...idealno :)
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Johnny2

• *
  • Starost: 30
« Odgovor #124 poslato: 27. Avgust 2012. u 09:32 »
Danas osetno hladnije,padavine su moguce prepodne ponegde...zatim od sutra temp.u postepenom porastu,da bi u petak dostigla 33 stepena u Beogradu,a na jugu bi to bilo stepen,dva toplije...ali odmah za subotu se nazire promena vremena nesto ozbiljnijeg karaktera,ali modeli jos nisu sigurni.... :-\ :-\ :-\

Van mreže Darko_9

« Odgovor #125 poslato: 27. Avgust 2012. u 15:58 »
Danas osetno hladnije,padavine su moguce prepodne ponegde...zatim od sutra temp.u postepenom porastu,da bi u petak dostigla 33 stepena u Beogradu,a na jugu bi to bilo stepen,dva toplije...ali odmah za subotu se nazire promena vremena nesto ozbiljnijeg karaktera,ali modeli jos nisu sigurni.... :-\ :-\ :-\

U pravu si biće 30 i 31 avgusta gratis 2 tropska dana oko 35 stepeni čisto da se posetimo kakav je avgust bio vreo , a o zahladjenju 1 septembra pišemo u temi septembar!