Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 744409 puta)

Van mreže Aleksa

Odg: Chat
« Odgovor #4580 poslato: 06. Oktobar 2024. u 21:48 »
A kad već toliko pominješ CC, manje poznata činjenica je da je imao podudaranja IP adrese sa jednim aktivnim članom foruma. Kakav plot twist niotkuda!  :D
Ahahahahahahah pa jel to moguce  :laught: :laught: :laught:

Van mreže Bart

« Odgovor #4581 poslato: 06. Oktobar 2024. u 23:17 »
A smejali ste mi se kad sam pisao da iza svakog ugla vreba CC Keba  :blush: :grin:
A Milos ako ne odgovori tačno i precizno na ovu temu od interesa za mene...  :smoke: Da kazemo da ima da izlazim i iz frizidera da saznam, pogleda neki model a ono ja sam tu, pogleda u nebo oblake a ja sam tu, pogleda na tv prognozu a ono opet ja :grin:
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #4582 poslato: 21. Oktobar 2024. u 08:46 »
Jutros se temperatura priblizila nuli ali kod mene jos nije pocelo gradsko grejanje. Valjda kad padne ispod -5C krece proba...

Van mreže Georgi Zahariev

• **
  • Starost: 56
« Odgovor #4583 poslato: 23. Oktobar 2024. u 05:39 »
Ето защо харесвам метеорологията:

https://www.facebook.com/share/r/uvxm15S1zHPve9XZ/

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #4584 poslato: 02. Novembar 2024. u 12:59 »
Jezivo je šta se desilo juče u Novom Sadu.
Užasnut sam time da postoji velika šansa da je ljudski faktor doprineo tome. Bila bi velika sramota po sve nas da se istragom ne odgovori na mnoga pitanja u vezi nesreće.

Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka

Van mreže Johnny colchonero

• **
  • Starost: 25
« Odgovor #4585 poslato: 02. Novembar 2024. u 13:52 »
Stvarno tragedija, nadam se da ce se makar svi povredjeni izvuci i preziveti. Ljudski faktor je svakako uticao, koji god da je razlog. Tj i da je bilo i da nije bilo renoviranja. Ako jeste bilo, kako je moglo da se nadogradjuje stanica i svasta, a ne uradi se lepo nadstresnica, ne postave se dodatni stubovi, lose je renoviras itd. A da nije bila dirana to je jos gore. Kad vec radis rekonstrukciju stanice i ne padne ti na pamet da proveris stanje 65 godina stare nadstresnice. Mada kako god, bice to naravno kao i svaki put. 3 dana aaa uuu bla bla, i dovidjenja, pojeo vuk magarca

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #4586 poslato: 02. Novembar 2024. u 20:16 »
Isto, od juče ne mogu da prihvatim da se tako nešto dogodilo i način na koji su ti ljudi izgubili živote. Svaka tragedija je teška  i za one koji su ostali bez najbližih nema utehe. Ali kad je prirodna katastrofa, onda nekako sve pripišemo višoj sili, sudbini, da bismo lakše procesuirali to što se dogodilo. Ali ovo je nešto sasvim drugačije.

Onda pomislim da možda iz tragedije može da se izvuče i neka iskra nade da će se nešto promeniti nabolje da se ovako nešto nikad ne ponovi. Ali dok razmišljam o tome, odgovor mi momentalno stiže od veselih svatova koji trube kroz naselje dok se kroz prozore viore zastave. Kapiram da je nezahvalno odlagati svadbu dan ranije, kapiram da im je sopstveni život bitniji od tragedije nekih slučajnih ljudi koje nisu ni poznavali, ali pobogu proglašen je dan žalosti, mora li baš to demonstriranje slavlja i veselja... :confused: Gde je nestala empatija, saosećanje? Ima li uopšte nade više za ovaj narod?   Ništa se neće prometiti. Naprotiv, posle treće ili četvrte ovakve tragedije u nizu i oni najosetljiviji će to prihvatiti kao nešto normalno, svakodnevno. A oni najodgovorniji će ostati tu gde su i sada.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 5.1mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Bart

« Odgovor #4587 poslato: 02. Novembar 2024. u 22:51 »
Ništa se neće promeniti... Imam osecaj da smo od korone tj marta 2020. godine, svi pomalo fijuknuli sto bi reko Eram... 
Tuga, velika tuga, nemam reči da opisem koliko smo danas svi prazni i potišteni...  :(
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže dejca

« Odgovor #4588 poslato: 02. Novembar 2024. u 23:28 »
Nastrešnica i sama zgrada su davno sazidane. Ali ja se pitam kome pade na pamet da stavlja onolike betonske grede i to bez i jednog stuba. Kada je sigurnost u pitanju lepota objekta ne dolazi u pitanje nego bezbednost. Samo tri stuba da je bilo do ove katastrofe ne bi ni došlo. 

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

:ranting:MRZIM PROKLETO  LETO :ranting:  i zimu u martu i aprilu

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #4589 poslato: 03. Novembar 2024. u 19:28 »
Davno sazidana, ali rekonstruisana ove godine kad je i cela zeleznicka puštena u rad 05.07.2024, imam ja sliku na kojoj pise iz medija od tog dana da je radjena i rekonstrukcija nastrešnice. Čika Dejo, ne vidim razlog da se providno botuje za vlast na forumu.. pozz

Van mreže dejca

« Odgovor #4590 poslato: 03. Novembar 2024. u 22:52 »
Ti to meni ili .... Radio sam jedno vreme bravariju, pravio razne garaže, nadstrešnice, itd. i gazda hoće lepotu ja mu kažem NE ako hoćeš pravićemo ovako kako kažem i sigurno, jeste skuplje ali si bezbedan. Zato sam i napisao zašto ovakva nadstrešnica, moglo se je to mnogo drugačije uraditi iako je radjena od betona. Imalo je i u to vreme upotrebljivih materijala.
Stvarno neznam odkud ti to da pišem nešto u korist vlasti, napisao sam nešto iz iskustva i to je to a ti ga tumači kako hoćeš.
:ranting:MRZIM PROKLETO  LETO :ranting:  i zimu u martu i aprilu