Ova rasprava je ispod svakog nivoa. Znam, ja sam je pokrenuo, ali sa ciljem da stavim do znanja da su dugoročne prognoze za par meseci unapred najveca budalaština. Nažalost, uvek ce se pojaviti neko ko ce udarati kontru, i to sve žešce i žešce, čim ponestane argumenata.
Ko je pametan, shvatice. Ko nije, nece. Tako to ide. Danas su ljudi ubedjeni u neke stvari koje su sasvim pogrešne. Glavnu ulogu tu igra neznanje i lenjost da se nešto zaista nauči.
Vrlo malo ...daleko manje nego prosle godine ...To je bar sada potpuno jasno...Veoma visoke tem. krajem juna u julu i avgustu...
Inace ja sam taj koji koji daje dugorocne prognoze a mediji ih samo prenose tako da ne pucate bezveze u pijanistu...
Ako hoce, može da udari takav vlažan period da ce sve da pliva. Kombinacija je bezbroj, to se na takve dugačke staze ne može predvideti ni sa modelovanjem atmosfere. Jednostavno, posle nekog perioda na vlast dolazi teorija haosa. U njoj su moguci svakakvi scenariji, koji se ne mogu tačno predvideti ni u ludilu.
A ti piši šta hoceš. Samo cu reci da loše pišeš (ako i zaista pišeš).
P. S.
Ova tema je i otvorena za dugoročne prognoze.
Ali, kada se tvrdi sa sigurnošcu da ce vreme biti ovakvo ili onakvo za par meseci je zaista zabrinjavajuce.
Bar za mene. :o