Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Valjevo - Nadošla Kolubara 24. april 2014.  (Pročitano 1877 puta)

Van mreže Stefan Valjevo

• **
  • Starost: 37
Valjevo - Nadošla Kolubara 24. april 2014.
« poslato: 27. April 2014. u 16:12 »
I kao što sam najavio u aktuelnim vremenskim prilikama, postaviću fotke nadošle Ljubostinje i Kolubare. Pošto mi je nestalo prekjuče interneta zbog nevremena i to baš kad je počelo nevreme oko pola 6h popodne, morao sam da odložim postavljanje slika za danas. Da ne bi' mnogo gnjavio, opis dana sam postavio ovde: http://www.serbianmeteo.com/forum/index.php?topic=3302.225  :D Nažalost zbog slojaste oblačnosti i opšteg stanja pripravnosti, nisam mogao da zabeležim foto i video zapis nevremena, ali sam zabeležio nadošle Kolubaru i Ljubostinju, kao i potok koji se uliva u Ljubostinju blizu moje kuće, pa sam uspeo da fotografišem, a fotografijama su čitav doživljaj doprineli moj ćale i prijatelji.

Za početak Gradac posle najjačeg pljuska.

Tešnjar.

Kolubara iz raznih uglova.

Nisam mogao da izbacim slike Ljubostinje jer mi je prevelika rezolucija, a imam neki drugi program za podešavanje rezolucije slika na kom ne mogu da se snadjem. :( Program je Microsoft Office Picture Manager.

Na mreži mareeram

Odg: Valjevo - Nadošla Kolubara 24. april 2014.
« Odgovor #1 poslato: 30. April 2014. u 03:07 »
Stefane, odlicno ti je, svaka ti cast!! :super: :first:

Krivo mi je da ne vidim Ljubostinju, uvek zelm da vidim tu reku, bio sam u Valjevu, ali nikad nisam otisao do nje, nema ni jedna slika na internetu.. :neznam: