Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Novembar 2015 - III dekada  (Pročitano 44236 puta)

Van mreže Srđan

• Moderator
  • Starost: 24
Odg: Novembar 2015 - III dekada
« Odgovor #600 poslato: 28. Novembar 2015. u 21:52 »
Beograd je jedino/i mesto/grad u Srbiji koji ove sezone jos uvek nije zabelezio mraz na 2m visine(GMS Vracar), barem kada se uporedi sa 27 drugih mesta/gradova u Srbiji u kojima se nalaze glavne meteoroloske stanice. Prema izgledima modela ne treba ocekivati jutarnji mraz u Beogradu ni u narednih desetak dana, pa me veoma zanima ako neko moze da sazna podatak koji je najkasniji datum pojave prvog mraza u sezoni u Beogradu.

Najkasniji datum pojave prvog mraza u Beogradu je bio 27. 12. i to se dogodilo 1960. godine.

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
Novembar 2015 - III dekada
« Odgovor #601 poslato: 29. Novembar 2015. u 11:22 »
Divan dan u Novom Sadu. Sunce sija, temperatura raste. Trenutno +6. Jedva sam docekao razvedravanje.

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #602 poslato: 29. Novembar 2015. u 11:55 »
Suncano i vetrovito u Vrbasu. Nije da sam se uzeleo sunca ali dosadila mi je i ona hladna kisa.
Takt 7C.

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #603 poslato: 29. Novembar 2015. u 12:23 »
Ja na Kopaoniku.Magla,veoma hladno,uz pojačan vetar.Ima i malo Sunca s vremena na vreme,ali brzo ga zatvori.

Ambijent pravi zimski,ljudi sve više,ski opening kreće za 4 dana :)
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #604 poslato: 29. Novembar 2015. u 16:28 »
Šta ti je Föhn,iliti fen.Jutros je bilo još 8 cm pre nego što pođoh za Kop,a kad se vratih ostalo ga samo u tragovima u hladovini.Čitav dan je duvao pojačan zapadnjak i jugozapadnjak.

Nekoliko brzinskih sa Kopaonika,tj. sa Jarma iz auta:

NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže ssoney

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #605 poslato: 29. Novembar 2015. u 16:35 »
Prepodne bilo oblacno i suvo uz hladan severac. Popodne se razvedrilo i dalje duva slab ali hladan severac. Trenutno 5 C, opada temperatura polako, bice mraza ujutru.

Van mreže ssoney

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #606 poslato: 29. Novembar 2015. u 23:58 »
Opala temperatura oko 19h na samo 1 C, medjutim u medjuvremenu vetar promenio pravac na juzni i jugozapadni i temperatura poskocila na trenutnih 6 C.

Van mreže sale pn

« Odgovor #607 poslato: 30. Novembar 2015. u 14:18 »
Novembar se zavrsava kako je i poceo suncanim i relativno toplim vremenom, takt 8.9C. Valjevo u 14h cak 15C.

Van mreže skomimaster

• Starost: 31
    • AMS Beograd - Borča
« Odgovor #608 poslato: 30. Novembar 2015. u 16:47 »
Pretezno suncan i relativno topao dan za nama, posle 14 h je bilo nesto vise oblaka. U novembru je kod mene palo 55.9 mm a u sezoni za sada 709.2 mm.
Danasnji zalazak sunca: