Ajd' da i Vama/tebi kao novom članu napišem isti početak komentara kao i članu koji je u svojoj prvoj poruci na forumu odmah "s' neba pa u rebra" pitao za prognozu za Paraliju za septembar
Dobar dan, ćao, pozdrav za novog člana!
Neko bi pomislio da je normalno da se nov(a) član(članica) u prvoj poruci ili kratko predstavi ili napiše bilo kakav uvodni komentar umesto npr. zahtevanja prognoze za 3 meseca unapred ili pitanja u vezi tvrdnje koja ničim nije potkrepljena/dokazana, ali OK -svako bira način kako će da "nastupi" na forumu a mi stariji možemo da odgovorimo u stilu "kakvo pitanje takav i odgovor"
Sada, nakon dobrodošlice, evo mog amaterskog odgovora jer se pored nekoga ko tvrdi da je globalno zagrevanje počelo osećam kao potpuni amater tj. nisam obavešten (odakle li mi je ovo poznato
) da je "globalno zagrevanje" počelo:
verovatno će prvo biti "poplavljen" vrh Zvezdare i Košutnjak Mislim da je moj odgovor pouzdan isto koliko i tvrdnja da je globalno zagrevanje počelo
a kao "staromodan" čovek volim da vlastite imenice pišem velikim početnim slovom u svim prilikama pa svakako i na ovom forumu (ali to možda nije "in").