Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Prognoza za područje između Valjeva i Loznice za 27.maj  (Pročitano 22143 puta)

Van mreže mirkomil

• Starost: 39
Prognoza za područje između Valjeva i Loznice za 27.maj
« poslato: 22. Maj 2018. u 23:16 »
Drugari,
Organizujemo mtb maraton na Sokolskoj planini u nedelju, pa me zanima kakvi su vremenski izgledi? Znam da je još rano za preciznije prognoze, pa kad stignete, ako neko bude u mogućnosti da odgovori. Prošle godine sam pitao isto pitanje, i pogodili ste gotovo u sat vremenske prilike. Hvala. Najbolji ste.

Na mreži Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
Odg: Prognoza za područje između Valjeva i Loznice za 27.maj
« Odgovor #1 poslato: 23. Maj 2018. u 10:33 »
Pozdrav!
Da si pitao za ponedeljak ili utorak, verovatno bi ti istog trena neko obećao lepo vreme i da nemaš brige. Ali ovako se niko ne izjašnjava, jer deluje da se ovaj relativno nestabilni period završava baš u nedelju. Kad kažem relativno nestabilni, računam na to da se nijednog dana ne može isključiti mogućnost popodnevnih pljuskova i grmljavine, a bogami planinski predeli zapadne Srbije su obično magnet za tako nešto.
Pojedini prognostički modeli povremeno ubacuju mogućnost da bi stabilizacija koja je gotovo izvesna naredne sedmice mogla da porani već u nedelju, ali sve je to klimavo za sada. Mislim da ćemo sutra ili preksutra znati preciznije.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 80.5mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže mirkomil

• Starost: 39
Odg: Prognoza za područje između Valjeva i Loznice za 27.maj
« Odgovor #2 poslato: 24. Maj 2018. u 18:49 »
Hvala na odgovoru.
Kad budete imali preciznije podatke, molim Vas, objavite mi ovde. Pozdrav.