Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sudnji dan, Novi Sad - 22. maj 2007.  (Pročitano 2095 puta)

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 42
Sudnji dan, Novi Sad - 22. maj 2007.
« poslato: 22. Maj 2007. u 20:29 »
Evo, nagovorio me Joe da opisem danasnju kisicu :)

Zavrsavamo trening oko 18:40 i cujem od druga da je kod Beske na autoputu nevreme. Zvao je sa mobilnog ali se nista nije cuo jer je led dobovao (u ritmu tam-tama kroz noc)... Posle 10 min, zove me keva i kaze da u Petrovaradinu pada led velicine oraha. Tu se ja oprostim sa tresnjama koje su trebale stici za 2-3 dana, visnjama koje su uveliko bile zrele, kajsijama kojih vise nema, grozdjem koje je taman krenulo... :(

Enivej, nebo iznad Pezosa je bilo crno. Ne sivo, ne tamno sivo... vec crno. Dobro, mozda ipak jaaako tamno sivo :) Pocinje da pada kisica, jedan drug i ja sedmao u moj auto i krecemo na Most Slobode. Pocinje uspon na most zajedno sa provalom oblaka. Kisa pocinje da lije nenormalno. Auti idu uz most, reka niz most. U skroz desnu traku se parkiraju auti jer ne mogu dalje, u drugim dvema se mili 30 na sat jer ne moze brze. Tri trake u pravcu grada su potpuno prazne. Negde na pola mosta pocinje led. Vozimo se jos 400m metara do tunela praceni nenormalnim lupanjem. U tunelu je naravno zastoj jer niko ne sme da izadje. Formiraju se kolone u dve desne trake duz celog tunela (~250m) i ko zna dokle na mostu. Trecom trakom tece reka u kontra smeru :) Posle 10ak minuta, krecemo napolje i medju prvima ulecemo u bunar na Miseluku. Tamo je bilo puuuno vode pa smo uz malo srece i poznavanja terena prosli bez problema. Odatle se ukljucujemo na put Petrovaradin - Venac. Kako su se smenjivale krivine, tako je bila potopljena cas leva, cas desna traka. Pola puta sam izvezao u levoj, a kad naidju vozila iz suprotnog smera u istoj traci sklanjao sam se skroz sa puta. I tako, uz malo slaloma i cimanja uspesno stigoh kuci.

Izadjem iz auta, a kisa stala...

Jebo joj ja mater...
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže Joe

• Administrator
Odg: Sudnji dan, Novi Sad - 22. maj 2007.
« Odgovor #1 poslato: 22. Maj 2007. u 20:35 »
 ???

Moram priznati ne uobičajena reportaža baš sam se ismejao. Ima nas i koji ne volimo oluje a moramo da pišemo jer nas administrator naterao.

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #2 poslato: 22. Maj 2007. u 22:53 »
e stvarno extra reportaza, bas je na neki interesantan nacin napisana. Super Pero!!!

Van mreže Freddy

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #3 poslato: 23. Maj 2007. u 02:48 »
Odlična reportaža!!! Još da ima i koja fotka...

Nije valjda grad sjeb´o svo voće? :-\

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
« Odgovor #4 poslato: 24. Maj 2007. u 00:24 »
nije svo ali polovinu jeste :(
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.