Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Moje putovanje u USA  (Pročitano 10811 puta)

Van mreže Stefano

• Administrator
Odg: USA
« Odgovor #20 poslato: 01. Decembar 2007. u 01:12 »
ovaj izvestaj iz New Yorka je super... zasita... mogu samo da zamislim kakav si imala feeling u tom trenutku...

Van mreže Brandzi

• **
  • Starost: 43
Odg: USA
« Odgovor #21 poslato: 01. Decembar 2007. u 10:30 »
hehe, pa ti kazem iskreno prosto nisam verovala da sam bas ja tu!!!
Samo sam cekala da se probudim!
Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...

Van mreže Brandzi

• **
Odg: Moje putovanje u USA
« Odgovor #22 poslato: 16. Decembar 2007. u 15:57 »
Sjajno Brandži.Trebalo je da četvrtu godinu srednje završim baš na Floridi,ali je umesto mene otišao moj ćale...

Iskreno bas mi je zao sto si to propustio. Da li ima jos shanse da odes? Da vidis kako je?

Inace ne zelim da kazem da je tamo super, naprotiv ima toliko losih stvari, ali sam ja u fazonu da sve treba videti i probati (naravno u nekim normalnim razmerama).

Van mreže pavlovic

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #23 poslato: 18. Decembar 2007. u 14:08 »
Hm,ćale kaže da mi je navodno aplicirao za trajnu zelenu kartu i da ću je verovatno dobiti jer je on državljanin USA,a ja njegov sin,te ako i kada je dobijem biću dužan da posećujem USA jednom godišnje...Videćemo...
Najavio je da ako se to ostvari,da ću 2008. sigurno doći tamo,bar na dve nedelje.

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #24 poslato: 18. Decembar 2007. u 15:41 »
Drzim ti pesnice, i ja bih tako rado aplicirala za zelenu kartu ali nemam na osnovu cega :)
Evo jedna drugarka mi je ostala u Usa i kaze mi da je za nju jedina dugorocna opcija da se uda, a amerikanci nece da se zene pa to je.
Uostalom videcemo sta ce biti. U svakom slucaju vredi otici!

Van mreže Transmat

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #25 poslato: 18. Decembar 2007. u 18:05 »
Drzim ti pesnice, i ja bih tako rado aplicirala za zelenu kartu ali nemam na osnovu cega :)
Evo jedna drugarka mi je ostala u Usa i kaze mi da je za nju jedina dugorocna opcija da se uda, a amerikanci nece da se zene pa to je.
Uostalom videcemo sta ce biti. U svakom slucaju vredi otici!

U svakom slucaju,koliko god da je lose ili dobro tamo (a ja mislim da je bolje nego ovdje) jednom da odem i da mi se ukaze prilika da ostanem,nikad se ne bih vratio na balkan. Pa ko ne moze bez ''prelijepog '' balkana,onda neka uziva tu.. Bolje da nikad nije ni postojao kad je ovakav...