Audio već imam od ranije... format je mp3. Slike su posebne. Mogao bi se napraviti film, ali bi se morao snimati računar i pustiti posle... komplikovano, nema sa čime da se snimi, a i teško da bi bilo dovoljno kvalitetno.
Za sada jedino mogu slati slike i audio fajlove (ako mogu).
Ne stižem sve, ali čim stignem, mislim na to naravno. Trenutno sam rastegnut na mnogo strana, od posla do nabavke i gradnje više prijemnika... red je da neko počne sa radio astronomijom (pri tome naravno mislim i na atmosferu) kod nas, jer... čini mi se da ću biti jedini
Kao član SETI-ja, red bi bio
Naravno, samo napred i ne klonuti duhom
Prijemnik sam testirao čitavu noć. Sada zaista znam da radi kako treba. O ovome ću pisati još, ne brinite, samo što ne stižem sve. Puno je toga vezano za meteorologiju, tako da... verujte da ću vas tek smarati
Uređaj koji sam napravio još uvek nije u kutiji, tako da to moram završiti, da ne budu žice na sve strane... itd itd. Ali to radim usputno.
Zato ću stavljati info kada završim sve, dati opise i za gradnju uređaja, smernice i "obuku" za one koji bi želeli da na ovome rade, podatke svih vrsta, kao i kako prepoznati zvuke prirode
Biće ludo... samo da obaveze malko popuste i sve će biti OK.
Što se tiče slika... treba da se vidimo kada pripremim stvari za visok napon, pa da napravimo simulacije munje i groma u laboratoriji i stavimo to na YouTube. Sve to već imam... a verujte da bi se silno zabavili
Odoh, čujemo se kasnije...