Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Blago nevreme u Zaječaru - 05.06.2010.  (Pročitano 1573 puta)

Van mreže ocelot

• Starost: 35
Blago nevreme u Zaječaru - 05.06.2010.
« poslato: 05. Jun 2010. u 18:11 »
kao što sam i očekivao, oblak koji se od jednom digao i zacrnio iznad bugarske svojom periferijom dokačio je i mene sa N/NW

pogled ka istoku (glavni deo oblaka iznad bugarske)

pogled ka severu

kraj tog oblaka ka severozapadu na kojem je kasnije bila uočljiva izdvojena kišna zavesa

sa severa već stiže

kao što se na slici ispod vidi, bugarska je već dobila svoju (glavnu) porciju odakle je dobro sevalo za razliku od ovog dela koji je išao ka zaječaru

naravno, usledio je ogroman pljusak uz umerenu grmljavinu koja je kasnije bila sve jača,ali moj mobilni nije vešt u slikanju čak i ovoliko jake kiše tako da odmah prelazim na njen rezultat

radarski snimci:

niš

valjevo

trenutno još uvek grmucka.. čini mi se da na zapadu ima nečega,ali mislim da je ovo bila glavna predstava za danas

Van mreže Stefano

• Administrator
Odg: Blago nevreme u Zaječaru - 05.06.2010.
« Odgovor #1 poslato: 05. Jun 2010. u 23:52 »
dobro propraceno..

Van mreže Nele

• **
  • Starost: 47
« Odgovor #2 poslato: 06. Jun 2010. u 12:38 »
Da, i pored toga što je snimano mobilnim, odlična reportaža! Neverovatna poplava...

Van mreže gencic

• Moderator
  • **
  • Starost: 36
« Odgovor #3 poslato: 06. Jun 2010. u 17:19 »
Ali blago nevreme? :D Nisam znao da se i to desava :D

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #4 poslato: 07. Jun 2010. u 01:01 »
 :first:
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže ocelot

• Starost: 35
« Odgovor #5 poslato: 07. Jun 2010. u 21:50 »
evo i jednog kratkog snimka..

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=UjNEvYj0RCU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=UjNEvYj0RCU</a>

bez obzira na kvalitet, hteo sam bar da uhvatim ceo oblak na jednom mestu jer je baš dobro izgledao :)

inače, ništa nisam čuo o štetama tako da ih ovoga puta izgleda nije bilo sem ovih uličnih poplava nakon pljuska
iako je delovalo da će biti grada kod mene u centru ga nije bilo.. ne znam za okolinu