Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Na dva točka - biciklizam  (Pročitano 10617 puta)

Van mreže Nele

• **
  • Starost: 47
Re: Na dva točka
« Odgovor #20 poslato: 08. Septembar 2008. u 20:24 »

Na ovom mestu sam video lepo planine prema jugu (Šabac je na toj strani), ali ne vide se na slici...:(

Ah, divnog li breskvika. Jeste, znam, deluje malo sablasno. Oni realni i neupućeni će pomisliti kako je drveće izgorelo usled suše, ali da ste malo čitali istoriju, znali biste da je to oblast u kojoj se pojavljuje najviše dlakovuka (tj vukodlaka), divljih zverova, veštica, baba-roga i deda-rogana. A ova specifična šuma je ona u kojoj je stradao Frankenštajn polovinom prošlog veka.

Rodilo je ove godine, nema šta. Podseća na Hirošimu i Nagasaki zajedno, ali... ni zrna žita okupatoru!

A onda, nastavih prema bari, kad!!!!

Divno zaista... ostah skamenjen od prizora (ne ovog naopakog).

Može ovde i da se zapije ko hoće... hik! :) Rapitao sam se, poseta ima, ali i mesta. Sve je dogovoreno, za vikend, pečemo prase!

Jako je lepo uređeno, tuš kabine, restoran, tereni za stoni tenis, beach volley (naročito zanimljivo), a i za pecanje ko voli da se izležava :)

...to be continued...

Van mreže Nele

• **
« Odgovor #21 poslato: 08. Septembar 2008. u 20:43 »

Jezero je prilično veliko. Nije mi se dalo da celo snimam, dok ne budem jednom nadleteo iznad njega :)

Tu je i čuvarkuća, lav koji spava :)

Vreme je da se ode do plaže... oho, lepo uređeno za jednu baru :) Mislim da je vreme za kupanje, pošto je moj bebeći termometar pokazao 26,5C temperaturu vode :)

Osta baciklo na plaži, dok se ja banjam i ispiram moždane ćelije :) Scene mog davljenja, dozivanja u pomoć i brbokanja po vodi, nećete videti, jer mi telefon nije otporan na vodu... sorry :)

Voda je zavidno čista... kada nema kanalizacije naravno.... baš sam blesav. :) Ali nedostaju oni silni "đevreci" i "pljeskavice" koje plutaju oko vas kada se kupate u Dunavu...

Vreme je da se pali kući!

Za kraj, jedna zanimljivost. Ovi znaci stoje na skoro istom mestu, preko puta jedan u odnosu na drugi. Obeležavaju skretanje za manastir Grgeteg. Obratite pažnju na kilometražu :) Ko je u pravu, videćemo u sledećoj epizodi - zone sumraka!
Samo neka sam se izvukao iz tog sela... već sam bio pod utiskom da će me, ako zanoćim tu, neko skuvati i pojesti...uf!

Haj uzdravlje, do sledeće vožnje! :)

Van mreže Nele

• **
« Odgovor #22 poslato: 08. Septembar 2008. u 20:44 »
Vivo lo Baciklo! :)

Van mreže Softspot

• *
  • Starost: 39
« Odgovor #23 poslato: 09. Septembar 2008. u 22:29 »
Aaaaa slike su great!!!
Iz tog manastira je najbolja rakija koju sam probala!
A jezero je wow! Tamo nisam nikad zalutala, ali posle tvojih slika...
A mind stretched by a new idea can never go back to its original dimensions.

Van mreže Nele

• **
« Odgovor #24 poslato: 10. Septembar 2008. u 13:14 »
Jeste da znaš, rakija im je neverovatna. Kao i vino, ko je imao sreću da proba. Razmišljao sam se da li da svratim, ali nisam hteo sam.
I kod jezera sam ostao kratko, ali... i meni deluje da će ovo postati redovno posetilište :)

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #25 poslato: 10. Septembar 2008. u 15:02 »
Prelepe slike i predeli. Kada kupim baciklo koji su mi ukrali furamo zajedno.

Van mreže Nele

• **
« Odgovor #26 poslato: 11. Septembar 2008. u 21:01 »
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=3CD--U3zE1E" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=3CD--U3zE1E</a>

Van mreže Nele

• **
« Odgovor #27 poslato: 11. Septembar 2008. u 21:52 »
Stormetina omiljena pesmica :)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=rZPz_MFOJvU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=rZPz_MFOJvU</a>

Van mreže Nele

• **
« Odgovor #28 poslato: 27. Septembar 2008. u 21:04 »
Pošto su Karlovci ovih dana u centru pažnje zbog berbe grožđa itd itd, red je da i mi "stari" i novi sportisti pokažemo aktivisanje povodom istih manifestacija, ali na Stražilovu. Ako ste mislili da ste stari za vožnju bicikla, pogledajte Branka Radičevića... Brančilo je novootkriveni talenat za "downhill" disciplinu u mountain bike-u :)

Pozdrav svima od nas dvojice - pesnika mladosti! :)