Opet licitiramo sa zeljama i nagadjamo? Ni jesen jos nije posteno pocela,mi vec kalkulisemo o zimi? Mislim da bi bio red s obzirom na finansijsku situaciju i zelju vecine naroda da imamo jednu blagu,mediteransku zimu kao sto je bila 2006/7. Eto,mislim da bi to bio red,i sta cemo sad?
Ne sprdajmo se vise s ovim forumom. Udjem da vidim prognozu za naredne dane i citam kako bi neko voleo ledeno doba u novembru. Boze gospode!!!!
Pa jbg ne zivimo na mediteranu,da bi imali mediteransku zimu svake godine,ja jesam rekao svoje zelje ali necu vishe,eto to sam jednom uradio,ako pogledash realno zima je godishnje doba koje stanovnishtvu u ovoj krizi moze da donese neuporedivo manje shtete nego letnje vrucine i sushe ili grad i nevreme koje mogu ostaviti velike posledice na vocnim povrtnim kulturama i da unishte celu godinu itd.U toku zime se potroshe pare na grejanje ili drva i to je to i u tome moze da se shtedi ko ume(i ja bih voleo leto sa max temp od 22 23 C pa da ne moram da se kuvam,ili ko ima klimu da troshi pare na klima uredjaje,ali ne moze kod nas su letnje vrucine donekle normalne)Hocu da kazem da to shto sam ja izrazio zelju za jednom normalnom zimom koja pochinje u novembru i zavrshava se u februaru,ne znachi da zelim loshe ovom narodu,vec jednostavno zivimo na takvom podnevlju gde bi to trebalo da bude normalno(Nisam rekao da bih zeleo velike minuse niti sneg u aprilu i maju) jednostavno normalnu zimu...
.Ako postoji globalno zagrevanje ne bi' me začudilo da se ponovi i zima 1289/1290.
axaxaxax koji si car,gde ode ti xD 100 godina pre Kosovskog boja,o toj zimi prichash
?
e,da i zavrshvam sa off-om