Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Ivanjica 8.12.2011 - drugi sneg  (Pročitano 1470 puta)

Van mreže Srbin

• Starost: 33
Ivanjica 8.12.2011 - drugi sneg
« poslato: 08. Decembar 2011. u 21:48 »
Ivanjica rano jutros umerena kisha, prelazi u jak sneg koji se formira jako brzo,hvata se i za asfalt,temperatura brzo pada na 0 c poshto sam morao oca da vozim u Uzice na snimanje,a pre toga je u Ivanjichkom domu zdravlja morao da primi injekciju,iskoristio sam priliku i napravio par slika i snimaka,ovde samo slike...

Bukvalno 40 km na sat je moralo da se ide putevi nikakvi,dok sam vozio on je snimao pa cu i to postaviti,Ovo je vec kada smo Izashli iz Ivanjice na putu ka Ariljiu...

E sad svi kazu da je sneg bio oko 11 h bio onako veci 11,12 cm, neko kaze i 14 15 cm uglavnom svi kazu da je bio ii vishe nego duplo veci nego ovo shto je ostalo posle topljenja kada sam se vratio ali i ako sam propustio(morao sam) najlepshi deo dana oko 11h a i pre toga uzivanje u padanju,ja sam zadovoljan i sa ovih 5 6 cm shto je ostalo :D plus se zaledilo dobro

Ivanjica posle 15h ... predveche...

Ovo je, vec sam vam opisao pre, dvorishte ispred  kuce... preostalo snega od jutorshnjeg snega....

Iz stana...

Inache kada sam se vracao i bio u Prilikama,naishao je kamion sa drvima(sa Golije verovatno) imao je barem 35 40 cm snega na sebi i drvima... prepostavljam da je i stajao negde pa da je ostalo i od onog snegopada od pre neki dan.... uglavnom,shteta shto sledi otopljenje... Vidim da je i u Sjenici 29 cm snega...

Sutra cu u aktuelne da vam postavim snimak da vidite kako vozim po mecavi(moja prva voznja po snegu :D )  nije bilo bash lako :)
« Poslednja izmena: 09. Decembar 2011. u 13:06 Stefano »