Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Zima u Bijeljini 2012  (Pročitano 3900 puta)

Van mreže beli

• **
  • Starost: 35
Zima u Bijeljini 2012
« poslato: 16. Januar 2012. u 15:13 »
Evo otvorio sam ovu temu nadajuci se da cu u nastavku zime je obogatiti sa dosta ljepsim slikama...
16.1.2012
Jutro je osvanulo bijelo,i ako je to bio snijeg koji se zadrzao samo dok se razdanilo,ali podsjetio me je kako izgleda zimska idila u Bijeljini...

Slikano je iz auta pa slike i nisu nekog kvaliteta!!!

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
Odg: Zima u Bijeljini 2012
« Odgovor #1 poslato: 16. Januar 2012. u 15:45 »
Ove zime, svaki sneg je dobrodošao! ;)

Van mreže beli

• **
« Odgovor #2 poslato: 16. Januar 2012. u 15:54 »
 ^^
hahha bas tako,ako ovako zima nastavi ovo cu da racunam kao prvi snijeg ove zime.

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #3 poslato: 16. Januar 2012. u 17:56 »
Valjda ce uskoro biti vise snega pa da slike budu lepse, za prvi put dobar je i ovaj pokrivac!  :first:
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže beli

• **
« Odgovor #4 poslato: 03. Februar 2012. u 19:45 »
3.2.2012
I nakon pola mjeseca od postavljanja prvih slika u ovu temu,u Bijeljini je pao prvi pravi snijeg  :)!!!
Poceo je padati promjenljivim intenzitetom sinoc od 21h!
Visina snijeznog pokrivaca danas oko 17h iznoslla je od 23 do 25cm....
Gradske ulice su zatrpane snijegom,saobracaj se odvija otezano,sluzbe za ciscenje snijega rade neprestano,ali zbog niske temperature koja se cijeli dan kretala oko -9,7C,so na putevima nije djelovala..

Slike su opet slikane iz auta(posto nepodnosim velike minuse :redface:)pa kvalitet nije bas najbolji...
Centar grada  :-\ prve cetri slike!

Саборна црква Рођења Пресвете Богородице

Racanska ulica(najduza ulica u BN)

I jos koja danasnja slicica....

Snijeg i dalje pada,pa sutra ako bude veci snjezni pokrivac bice jos koja slicica :)...

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #5 poslato: 03. Februar 2012. u 19:48 »
Snijeg i dalje pada,pa sutra ako bude veci snjezni pokrivac bice jos koja slicica :)...
Super ... daj neku a da nije iz kola! :D

Van mreže beli

• **
« Odgovor #6 poslato: 03. Februar 2012. u 20:08 »
Potrudicu se :)....

Van mreže beli

• **
« Odgovor #7 poslato: 07. Februar 2012. u 21:49 »
I danas sam malo vozajuci se kroz grad uslikao koju slicicu u Bijeljini...
Visina snijeznog pokrivace je oko 45cm..

Mislim da je ova zima nadoknadila Decembar i Januar za 7 dana u Februaru....

Van mreže beli

• **
« Odgovor #8 poslato: 09. Decembar 2012. u 20:52 »
9.12.2012
Pa da nastavim sa snijegom u 2012-oj godini. :)

Osmog Decembra oko 4h poceo je padati snijeg i formirao se snjezni pokrivac,ujutru oko 7h bilo ge je oko 8cm.
Padavine su prestale u prijepodnevnim satima pa se snijeg malo slegao i otopio,poslije prestanka padavina temperatura je presla u blagi plus,napolju je bila bljuzgavica  :P
Oko podneva snijeg je opet poceo padati jacim intenzitetom i ponovo se poceo stvarati snjezni pokrivac,oko 16h mjerio sam snijeg i iznosio je nekih 13cm(lako se moglo izmjeriti posto je snijeg padao ravno bez vjetra).Poslije 17h snijeg je usitnio i padao je slab do umjeren sve negdje do 21h,za to vrijeme nakupilo se  nekih dodatnih 3-4cm.Poslije 21h snijeg je pojacao a uz snijeg je poceo da duva i pojacan sjeverni vjetar i tako je ostalo sve do 9-tog Decembra ujutru do 7-8h kada su padavine jenjavale i prestajale polako.
Visinu pokrivaca jutros nije bilo lako izmjeriti, ali neki podatci iz rhmzrs pokazali su 28cm...
Moj sokak danas,zaledjena bljuzgavica..

Dobro ocišćen koridor Bijeljina-Brčko,pohvale za putare.. :), iako ih lokalni mediji zlooglašavaju na sav glas,glavna medijska tema kao i uvjek u ovakvim vremenskim prilikama.

Put prema selima nije bas kao u gradu,al meni najdrazi za vonžnju (ugažen snijeg  :D).

Crkva u najljepsem selu oko Bijeljine

Kanal koji se sa krajeva zaledjava...

Mala šumica :)))

I naravno smet na kući  :)

To su moje sličice koje nisu nesto posebno zanimljive,al eto čisto da živnem ovu temu Zima u BN 2012...