Možda će ti Miloš dati detaljne informacije "iz prve ruke" (mada on nije jedini član foruma sa tog fakulteta ali je najiskusniji jer je na kraju studija ili ih je i završio -izvini Miloše, nisam "update-ovan"
) a ja kao neko ko nije studirao meteorologiju mogu da ti kažem da će ti odlično znanje matematike i fizike, zajedno sa dobrim znanjem programiranja, biti od velike koristi u budućnosti (ako se budeš bavio meteorologijom) -ovo ti pišem iz bogatog, ličnog iskustva.
Naći dobar posao "samo" kao "dipl. meteorolog" nije baš lako, naročito u našem okruženju (doduše ovde je maltene u bilo kojoj struci teško naći dobar posao, osim ako neko pod "dobrim poslom" podrazumeva npr. rad u drzavnoj službi gde "nikada ne mogu da me plate onoliko malo koliko malo ja mogu da radim" i gde se nekada ne zna ko je za šta odgovoran a istu platu prima i onaj koji "radi za trojicu" i trojica koji se "šlepuju" uz onog što vredno "rmba" i odrađuje posao za ostale), ali dobro/odlično znanje meteorologije "uklopljeno" sa dobrim/odličnim znanjem programiranja (uz podrazumevano dobro znanje matematike i fizike) će ti "otvoriti" mnoga vrata...
Pod "znanjem" mislim na praktično, kvalitetno znanje (iz prethodno spomenutih oblasti) koje umeš da primeniš u konkretnim problemima/situacijama a ne na "pasivno" znanje raznih definicija i slično.