Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Nestabilnosti u Bijeljini 2014  (Pročitano 1190 puta)

Van mreže beli

• **
  • Starost: 35
Nestabilnosti u Bijeljini 2014
« poslato: 01. Maj 2014. u 14:36 »
Juce oko 18h u Bijeljini je pao prvi ovogodisnji zesci plusak uz jacu grmljavinu,palo je 7mm za 15-ak minuta..
Evo par slika
30.04.2014
Oblaci su dosli iz pravca sjevera

:)

Van mreže beli

• **
  • Starost: 35
Odg: Nestabilnosti u Bijeljini 2014
« Odgovor #1 poslato: 12. Jul 2014. u 18:49 »
Cisto iz dosade,a i da se vidi da sam ja i dalje clan ovog foruma :), ubacicu jos koju sliku u ovu temu i ako nisu nista posebno..
08.07.2014
U utorak oko 19:30h vrlo brzo se razvio oblak par km jugozapadnije od mene,djelovalo je kao da ce zaobici ili raspasti se,ubrzo je pocela i grmljavina i vrlo jak petnaestominutni pljusak..

I duga za kraj

10.07.2014
Prije podne je bilo oblacno i svjeze. Poslije podne se razvedrilo,udarila je neka sparina :)
Oko 14:30h prva grmljavina i cb istocnije od bijeljine,a u daljini i na zapadu su se vidjeli ogromni cb-ovi oblaci..

istocno

Zapad,sjeverozapad..

Oko 16:30-17h cuje se cesta grmljavina sa jugozapada.

i pocinje da se crni ka toj strani

Grmljavina je sve blize i pocinje vro jak pa i olujan sjeverozapadni vjetar..

Pocinje krupna kisa uz jak vjetar,temperatura naglo pada

Jak desetominutni pljusak je pao pracen jakim vjetrom za tih 20-ak minuta temperatura je pala sa 27 na 19C.
Razvedravanje sa jugozapada

Mislim da je za ova dva dana kod mene palo preko 15mm taloga..

Van mreže Miki

• Starost: 28
Odg: Nestabilnosti u Bijeljini 2014
« Odgovor #2 poslato: 12. Jul 2014. u 20:35 »
Dobra reportaza beli!  :first: