Знам да ће се многи зачудити на моју констатацију да данашње невреме није баш испунио сва моја очекивања. Ради се само о томе да је било врло мало кише, не знам тачно колико је пало, пошто је падало све по минут - два и тако у неколико кратких серија пљускова, али одокативно можда око 5мм. Не знам зашто је пало тако мало с' обзиром на радарску слику и црн радарски одраз малтене изнад мене, баш сам се нашао у бунилу када сам видео какав је одраз, а пљусак тек умерен и као што рекох краткотрајан, као да сам се нашао у некој "рупи". Мада је све остало било на месту - прелепе формације, било је јаких удара ветра, јаке и честе грмљавине на извоз
, али једноставно је фалио неки јак пљусак или downburst да састави ;D, овако ми некако остаде не довршено, нисам добио шлаг на торту
.
Све у свему, јако занимљиво праћење за мене и колегу Микија, невероватан осећај узбуђења пред олују, а поготово кад се смркло и кад су се приближиле формације (знате о каквом осећају причам
).
Узгред, одлична ти је репортажа Мики!
До неке следеће олујице :-*.
П.С. Мики, љуби те брат немој више бос да ми истрчаваш из стана на улицу и сликаш облаке иза зграде, не могу да те јурим по улици, постоји и задња тераса са додуше лошијим погледом на ту страну где исто раде фото-апарати и одакле исто може да се слика, што је свакако једноставнија и безбеднија опција од те, овако мож' и да назебеш
.
Извини било је јаче од мене, надам се да се не љутиш
.