Одлична репортажа Шкоми!
Супер су испале фотке, обожавам овакве ситуације када поглед пуца у даљину, а ти на некој равници и чистини, а у позадини иде застрашујући шелф, ух.
Да не бих отварао ја и трећу репортажу ја ћу ако немаш ништа против убацити моје слике овде код тебе, да не правимо баш толико одвојених репортажа из једног града.
Размишљао сам да ли да убацим слике код Милоша или код тебе, али њему сам већ пар пута "улетао" у репортажу, па са мовог пута одлучио да убацим код тебе.
za razliku od mojih fotki koje su mogle da prevare da se sprema jak downburst iza šelfa.
Баш као и код мене, најопасније је изгледало са неке дистанце, док како се приближавао све се више видело да јачи део све више "бежи" ка јуозападу и југу, чак се и и згубио шелф када је стигао до нас. Али дефинитивно је био један од лепши шелф у последње време.
Ево слика и од мене. Као што сте и видели у актуелним мени је дрвеће доста заклањало поглед, али опет се и поред тога може добро доживети какав утисак оставља шелф који надолази.
Неких сат пред олују. Почео је да се навлачи наковањ са запада.
Маматуси, не знам зашто али јако слабо се виде, као да сам сликао вга камером
, уживо су се јако лепо видели.
Креће да се назире шелф на западу.
Овде полако почиње да се назире зеленкаста боја у облацима. Као што је Милош рекао, помислио сам да стиже опако невреме, сумњао сам опет на појаву града или јак downburst.
Шелф је овде већ почео да се губи, мада формације у облацима остају занимљиве.
Ево и једног снимка по проласку фронта. Жао ми је што нисам био спреман да уснимим сам долазак и први налет ветра, он је дефинитивно био најјачи, после је наставило да дува такође јако, али мало блаже од тога на почетку.