Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Pljuskovi u Beogradu 22.3.2007  (Pročitano 2451 puta)

Van mreže Stefano

• Administrator
Pljuskovi u Beogradu 22.3.2007
« poslato: 22. Mart 2007. u 22:31 »
Zeznuo sam se sto nisam poneo digitalac, fotke su sa mobilnim tako da su takve kakve su, jos mi je i objektiv bio malo umazan, sledeci put ce biti bolje.

13.15h T=9 C, nalazim se ispred Metro cash & carry trznog centra u Krnjaci. Suncano je medjutim ima dosta razvijenih cumulusa, mozda i po neki Cb.

15.25h fotkano na Novom Beogradu preko puta Beogradske arene, ka centru grada veoma taman Cb, ne cuje se grmljavina ali je pocela koja kap kise, zovem Joe-a na mob. da ga pitam da proveri radarsku sliku, medjutim Joe nije za kompjuterom. Kasnije mi Joe salje SMS da ima jedan Cb jugoistocno od Beograda

15.40h fotkano na Novom Beogradu preko puta bloka 70 u ulici Jurija Gagarina, T=9 C, ka gradu prelep prizor, mnogo lepsi nego sto deluje na fotki, kod nas nema kise.

15.55h poceo je pljusak na Novom Beogradu, ne cuje se grmljavina. Pljusak je trajao nekih pola sata mozda i vise, posle kise je primetno osvezilo.

18.15h, fotkano ispred Tehnomarketa na Novom Beogradu, poceo je slab pljusak.

Oko 18.45h jednom je sevnulo, pljusak se pojacao, tako da oko 19.15h kada sam stigao kuci vec je bio jak pljusak. T=6 C.

Van mreže COJA

• **
  • Starost: 36
Odg: Pljuskovi u Beogradu 22.3.2007
« Odgovor #1 poslato: 23. Mart 2007. u 20:59 »
lijepo Stefane, šteta sto nisi imao digitalac.

Ali svaka slika je dobrodošla

Van mreže slovenka

• **
  • Starost: 38
  • I Love Winter and Summer!!
    • CIKLON.SI
« Odgovor #2 poslato: 23. Mart 2007. u 22:00 »
Lepe slike! ;)
I LOVE WINTER AND SUMMER!!!

CIKLON.SI

http://ciklon.si/

http://ciklon.si/forum/

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #3 poslato: 23. Mart 2007. u 22:51 »
Coja, nisam ni pretpostavio da ce biti nestabilno toliko za razvoj Cb-ova, inace bih ga sigurno poneo, kada su poceli da se razvijaju cumulusi vec sam bio poprilicno daleko od kuce, a nisam imao vremena da se vratim po digitalac.

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #4 poslato: 24. Mart 2007. u 01:19 »
Dobra reportaža.
Odlične slike s obzirom da su slikane mobilnim. :)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm