Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Septembar 2024 - III dekada  (Pročitano 4415 puta)

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
Odg: Septembar 2024 - III dekada
« Odgovor #100 poslato: 30. Septembar 2024. u 00:03 »
Solidna kiša i u Paraćinu, ali ne tako izdašna kao kod vas na severu. Po količini padavina na paraćinskim stanicama, da se zaključiti koja strana je bila navetrena. Kiša je prestala, rezvedrilo se, ali vetar i dalje na momente baš dune jako. Inače mesec sa solidnim padavina, kod mene od 72 mm na južnim stanicama do 106 mm na severoistočnim u planinskom delu.

Ovo su padavine sa stanica, a sutra ide kompletna lista.

Van mreže Georgi Zahariev

• **
  • Starost: 56
« Odgovor #101 poslato: 30. Septembar 2024. u 05:44 »
Здравейте,
Облачно и свежо е времето във Враца тази сутрин. Духа З вятър. Вече не вали. Валя през нощта, но слабо. Общо за последните 24 часа валежът едва ли е повече от 10 л/м2.
Т е 12С.

Van mreže skomimaster

• Starost: 32
    • AMS Beograd - Borča
« Odgovor #102 poslato: 30. Septembar 2024. u 12:02 »
Nakon sunčanog jutra, nebo je sada prošarano pitomim kumulusima niskih baza, Takt 15°C, Tmin 6.6°C. Kod mene od promene za vikend 26mm kiše, u septembru 79mm.

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #103 poslato: 30. Septembar 2024. u 21:51 »
Dosta vetrovit dan danas. Trenutno se naoblačilo pa temperatura nešto sporije opada. Podstaknut Miloševim predlogom vezan za kartu prostornog raspodela padavina, setih se da imam jedno programčić za to. I to bi ovako izgledalo kod mene.

Nešto neće da prikaže sliku direkto, evo u linku.

https://ibb.co/LYQ9bNM