Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Ibarskom od Čačka do Ljiga  (Pročitano 6941 puta)

Van mreže pavlovic

• Moderator
  • Starost: 39
Ibarskom od Čačka do Ljiga
« poslato: 03. Oktobar 2007. u 20:09 »
Ovoga puta sam za Međuvršje išao autobusom.

U petak su se na putu smenjivali pljuskovi i sunce,pa je u Čačku bilo ovako kada smo stigli

Više slika sam napravio u povratku.
Mercedes Turizmo,čini mi se,je dobio najviše moje ocene po pitanju konfora,tj najznačajnijeg mog kriterijuma-prostora za noge.

Zapadna Morava u Čačku

Kružni tok kod motela Livade

Svuda oko magistrale brda

Brđanska klisura između Ča i GM

Gornji Milanovac

Jedna od naših najzagađenijih reka Despotovica i Rudnik u pozadini

Na prevoju ispod Rudnika,šiljata Ostrvica iskače iz pitomog okruženja

Brda i doline...

Tunel Štavica,jedan od retkih tunela u Šumadiji

Hotel u banji Ljig

Gradić Ljig

Mečka sa najviše prostora za noge

Van mreže Stefano

• Administrator
Odg: Ibarskom od Čačka do Ljiga
« Odgovor #1 poslato: 03. Oktobar 2007. u 21:15 »
Sve mi je ovo poznato, s'obzirom da mi je "bivsa" devojka (nadam se da mi nece biti jos dugo bivsa, nego i buduca) iz Cacka.

Inace sto se tice Mercedesa da to je model Tourismo, ali postoji i Mercedesov bolji model Travego. Koliko znam neki autoprevoznici koriste i Travega.

Van mreže pavlovic

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #2 poslato: 03. Oktobar 2007. u 22:16 »
Mislim da sam video Travega na slikama,a ko ga kod nas koristi nemam pojma.Po prostoru za noge najbolji su mi Kanisova Skanija Irizar šestoosovinac futurističkog dizajna i Lastin Daf,mada imaju svega par komada.
A lepša mi je varijanta do Čačka Beograd-Mladenovac-Topola-Rudnik-i onda Ibarskom.Ima mnogo lepših predela.
A što se tiče bivše i buduće nadam se da će sve biti OK.Ja sam imao sličnu situaciju,ali sam majstor da sam sebi zase**m stvar.

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #3 poslato: 04. Oktobar 2007. u 00:11 »
A lepša mi je varijanta do Čačka Beograd-Mladenovac-Topola-Rudnik-i onda Ibarskom.Ima mnogo lepših predela.
Da, taj put je mnogo lepsi. Put do Ljiga iz Beograda je smor. Tek od Rudnika postaje interesantno.
Citat
A što se tiče bivše i buduće nadam se da će sve biti OK.
Daj Boze, posto je mnogooo volim.