Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Nevreme u Zrenjaninu 19.04.2008  (Pročitano 3080 puta)

Van mreže jocozr

• Starost: 30
Nevreme u Zrenjaninu 19.04.2008
« poslato: 19. April 2008. u 13:22 »
Nevreme jos uvek traje i ako je po radaru pro kraju,oblacnost se razvija evo par fotki i iz Zrenjanina(Banata). :P
ovako je pocelo

NEVREME VEC POLAKO POCINJE: ::)

Ovde su privremeno pretsala elektricna praznjenja....zao mi je ali ugl. je bilo grmljavine pa nisam uhvatio koju munju  :-\

to je kraj....price iz zrenjanina
У радарском праћењу конвективне облачности је/су радарски центар/центри: Ваљево, Букуља, Петровац, Ужице, Бешњаја, Бајша, Фрушка Гора, У потенцијалном дејству на грмљавинско градоносне облаке је/су радарски центар/центри: Самош,

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
Odg: Nevreme u Zrenjaninu 19.04.2008
« Odgovor #1 poslato: 20. April 2008. u 21:41 »
Super slike. Veselo bilo dok smo bili u prirodi.  ;)

Van mreže Nele

• **
  • Starost: 47
« Odgovor #2 poslato: 20. April 2008. u 22:10 »
Slike su strava zaista! Uhhh... pravo uživanje je pratiti to na nebu :)

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #3 poslato: 25. April 2008. u 11:36 »
hvala...neke se vidim ponavljaju napravio sma gresku dok sam ih kacio.....!
bice jos izvestaja,u planu imam da odem do R.C Bajsa,ali tek jna....a ovih dana do RHMZ-A Srbije,pa cu vam okaciti slike...da vi vidite kako to izgleda iznutra!