Mrzim ovakve dane usred jula,a uvek bude bar neki,jer zaista je los osecaj kao da si negde na severu Evrope,kao u Skandinaviji...
Mislim da ne bih preziveo da su nam leta ovakva!
Dragi Palmark, ti i ja imamo isti "ukus" što se vremena tiče...
Hvala Ti mnogo za sinoćnje objašnjenje tvoje pozicije u Banovcima, da me ne razumeš pogrešno, ja za svoja "merenja" nisam rekao da su dobra, a za tvoja da su loša, taman posla. Samo iznosim zapažanje da su i kod tebe, kao i na Ceraku, i Tmax i Tmin neobično visoke, a naravno da su i ona moja "merenja" daleko od stvarnog stanja (pogotovo Tmax koje su kod mene niže u proseku za 2-2.5 C). Zato, druže moj, ovo se može nazvati bilo čime, samo ne mrežom stanica, jer mreža stanica podrazumeva iste uslove merenja (po WMO standardima)... Ovako, igramo se, mešamo "babe i žabe", to deluje neozbiljno i analizom "podataka" ili se neće ništa zaključiti, ili će se zaključiti pogrešno... A vidim da ti je sinoć "asistirao" onaj pametnjaković sa Ceraka (verovatno mu, kao i mnogo puta do sada, proradila sujeta), mada sam siguran da ti njegova asistencija nije potrebna, ali eto čovek se trpa i tamo gde treba i tamo gde ne treba. Ali, šta ja tu mogu, ja sam rekao šta zapažam na Ceraku, a njemu ovo može da se svidi ili ne (očigledno mu se nije dopalo), ali to već nije moj problem...I tako, posle 20 godina praćenja klime, ispašće da ja o tome ništa ne znam. Što je mnogo, mnogo je... Neki ljudi su sebi previše dozvolili, a to nije dobro. Naneće veliku, nepopravljivu štetu svojim ponašanjem... Pozdrav za tebe, Palmark. Odmah se vidi da si skroz OK čovek, pa ako ti nešto treba od podataka biću ti na raspolaganju, i to sa zadovoljstvom... Pozdrav!!!