Ovakvu situaciju teška srca komentarišem
Toplota ne namerava da ode sa Balkanskog poluostrva sigurno još pet-šest dana
U strahu sam da će Afrika produžiti boravak i u septembru :o
Boce, kod tebe je zastupljen strah
, a kod mene velika nada
;D
Sada i ti ode predaleko, u septembar, a mene si pre neki dan
Samo da se javim! Pozdrav za profi-amaterka, Palmarka kao izrazite ljubimce toplog vremena i leta.
Da i ja tebi otpozdravim, druže Dalton007
Što se tiče sezonskih prognoza, tu nema odgovora, dragi prijatelju
Priroda je nešto nepredvidivo, predivno, i tako će zauvek ostati
Maksimum izgleda vremena je od 7-10 dana, to nam je dovoljno, priroda ne dozvoljava da guramo "njuške" tamo gde ne treba...
Inače, mogli bismo, čisto radi igranja i zezanja, da otvorimo i takve teme, pa da malo eksperimentišemo
... Pozdrav
Nije stvar u hrabrosti da se da prognoza nego u odgovornosti prema datoj prognozi tako da od mene a i od većine na forumu NEĆEŠ dobiti odgovor na to pitanje.
Tako je, nećeš dobiti odgovor, jer jednostavno ne postoji odgovor na to pitanje
Nema ništa lepše od neizvesnosti, prijatelju
Dalton007, prijatelju, da još nešto dodam... Vidim da ti baš voliš žarka leta (kao i ja, to si dobro primetio
, ali su tako žarka leta (koja mi želimo da doživimo) ipak vrlo retka pojava kod nas
Tako, da znaš, bolje se pomiri sa činjenicom da će takvih leta biti jako malo
, ili u suprotnom, traži toplije predele i mora... Inače, ovo leto 2008. ispašće dosta toplije od proseka, nisi se valjda
... Već si zaboravio nikakvo leto 2005
... A i neka ranija leta, kao 1996. i 1997. su bila
, pa si ih preživeo
I tokom celog leta, druže, mora da dodje do povremenih, kratkotrajnih osveženja sa kišama, da bi ljudi prodisali, a biljke dobile vlagu da bi nastavile da napreduju i da nam donesu nešto najlepše-svoje plodove
Ovo leto je baš bilo idealno, imalo je svega pomalo, stvarno jedno dobro leto
Pozdrav