Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Avgust 2008  (Pročitano 42224 puta)

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
Odg: Avgust 2008
« Odgovor #80 poslato: 19. Avgust 2008. u 19:22 »
Taman sam htio da prokomentarišem 12Z koji je nevjerovatno dobar kad je u pitanju zahlađenje, ali me je Boce preduhitrio. :)
Postoje šanse i za padavine, uglavnom u nedjelju.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 50.5mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Roberto

• *
« Odgovor #81 poslato: 19. Avgust 2008. u 20:57 »
jbg,sad kad treba severina da zapeva u novom beceju,sad ce da pada kisa... :bang: :evil:

Van mreže Dalton007

• *
« Odgovor #82 poslato: 19. Avgust 2008. u 21:44 »
Hvala ti profi-amaterko.Potrazicu toplije krajeve.Mnogo toplije.Kao da ste se dogovorili. To bi bilo isto kao ja kupim prazan listic za loto, sacekam izvlacenje popunim i kazem:"Imam sedmicu" ali nisam uplatio. Necu vas vise nervirati sa prognozama duzim nego 2 dana, kada se toliko svi ljutite osim Palmarka.Da li mi mozete reci da li se od nedelje moze ocekivati neprekidni oblaci i stalna kisa do jula 2009 ili moze da usledi i vise dana u tom periodu bez kise i oblaka ali sa manjom temperaturom.Prvenstveno mislim na septembar, oktobar,novembar 2008! Hvala i ako hocete recite mi nesto na tu temu.Pozdrav za sve iako znam da vas nerviram!Joe izgleda otisao na Fidzi ili Dominikanu:) Pozdrav za Joa!!!

Van mreže Amaterko

• **
    • METEOLOGOS - Svet meteorologije
« Odgovor #83 poslato: 19. Avgust 2008. u 22:46 »
Hvala ti profi-amaterko.Potrazicu toplije krajeve.Mnogo toplije.Kao da ste se dogovorili. To bi bilo isto kao ja kupim prazan listic za loto, sacekam izvlacenje popunim i kazem:"Imam sedmicu" ali nisam uplatio. Necu vas vise nervirati sa prognozama duzim nego 2 dana, kada se toliko svi ljutite osim Palmarka.Da li mi mozete reci da li se od nedelje moze ocekivati neprekidni oblaci i stalna kisa do jula 2009 ili moze da usledi i vise dana u tom periodu bez kise i oblaka ali sa manjom temperaturom.Prvenstveno mislim na septembar, oktobar,novembar 2008! Hvala i ako hocete recite mi nesto na tu temu.Pozdrav za sve iako znam da vas nerviram!Joe izgleda otisao na Fidzi ili Dominikanu:) Pozdrav za Joa!!!
Dalton007, nemoj da se  :evil: na mene... Ja se uopšte ne  :evil: na tebe... Nema razloga, brate, za to ;) Komuniciramo lepo :D
Biće sunčanih dana, druže ;), ne sekiraj se... Ti kao da si juče stigao avionom iz Velike Britanije ??? Nije ovo Engleska ili Danska... A i ne vredi ti mnogo da se  :evil: na vreme... Ja sam ranije umeo da se  :evil:, ali, kako se gomilaju godine, postajem ipak realniji ;), i trošim svoju energiju na druge stvari... :D
Hvala ti profi-amaterko.Potrazicu toplije krajeve.Mnogo toplije.
Druže, ja ti rekoh da napustiš ove i potražiš toplije predele U SLUČAJU DA NISI U STANJU DA SE POMIRIŠ SA KARAKTERISTIKAMA OVE NAŠE KLIME. Šta drugo da ti kažem?
Bolje se pomiri sa realnošću, ako to mogu ja, onda, veruj mi, možeš i ti ;)
« Poslednja izmena: 19. Avgust 2008. u 23:28 profi-amaterko »
AMATERKO => istraživač - saradnik BEOGRADSKE ŠKOLE METEOROLOGIJE
METEOLOGOS - Svet meteorologije
http://www.meteologos.rs/

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #84 poslato: 20. Avgust 2008. u 00:17 »
Zadnji izlaz GFS-a = bez promjene na vidiku...

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 50.5mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Transmat

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #85 poslato: 20. Avgust 2008. u 00:26 »
jbg,sad kad treba severina da zapeva u novom beceju,sad ce da pada kisa... :bang: :evil:

Ma sta se sekiras. Imas na internetu da skines njen nastup " uzivo". Tu je skroz originalna i bez ustezanja. Sumjam da ce nastup u Beceju biti bolji ili recimo intelektualniji..
I ostale "umjetnice" sa estrade imaju svojih "uzivo" nastupa po internetu (uglavnom s pocetka karijere kad za njih nije bilo barijere :) , samo sto se ja nisam trudio da potrazim takav vid intelektualne zabave na internetu..

'bem ti,odoh u off topic :) 

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #86 poslato: 20. Avgust 2008. u 00:28 »
Jest' da je offtopic ali, :lol: :first:

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 50.5mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #87 poslato: 20. Avgust 2008. u 10:23 »
U nedelju mogući pljuskovi sa grmljavinom :o

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #88 poslato: 20. Avgust 2008. u 11:14 »
Zaista su u nedelju mogući pljuskovi sa grmljavinom, ali još nije sigurno. Ciklon ide suviše severno. Nisam uopšte optimista po pitanju pljuskova u nedelju.  :-\

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #89 poslato: 20. Avgust 2008. u 12:13 »
Ni ja.Medjutim ima kakve takve sanse.Pad temp. je siguran,a mislim da je to najvaznije!

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #90 poslato: 20. Avgust 2008. u 12:51 »
U Baru bez promjene do daljnjeg... Ponavlja se avgust od prošle godine... :(

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 50.5mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Amaterko

• **
« Odgovor #91 poslato: 20. Avgust 2008. u 15:16 »
Nisam uopšte optimista po pitanju pljuskova u nedelju.  :-\
Slažem se, verovatno će uslediti samo NNW vetar i možda poneki lokalni pljusak ??? ;D U ponedeljak i utorak, 25. i 26.08. nešto prijatnije (24-28), a izgleda da posle ponovo preko 30... :suncano

Van mreže Sic

• **
« Odgovor #92 poslato: 20. Avgust 2008. u 20:10 »
Smrdi na toplotu vec tamo od utorka :)

Van mreže Amaterko

• **
« Odgovor #93 poslato: 20. Avgust 2008. u 22:31 »
SMRDI na toplotu vec tamo od utorka :)

Meni MIRIŠE (i to jako lepo, baš prijatan miris) na toplotu i leto... ??? ;D

Van mreže Dalton007

• *
« Odgovor #94 poslato: 20. Avgust 2008. u 22:41 »
Ne ljutim se na tebe ali imam utisak da sta god da pitam malo dalje, vi me svi docekate na noz.Ali u redu.Nisam puno pisao na forumu, ali sam zato mnogo puta rekao da se bas nista ne razumem u prognoze i citam samo to sto vi pisete. Ja makar priznajem i nije mi problem da kazem da ne znam.I rekao sam vise puta da ste mnogo bolji od zvanicne prognoze, mnogo puta ili stalno ste bili i brzi i tacniji.Ja necu vise insistirati na to sto vi smatrate glupostima ali se nadam da cete mi po potrebi davati neke krace prognoze kad mi zatreba.Ja vas pratim od decembra 2007! Pozdrav za tebe i sve ostale!

Van mreže Amaterko

• **
« Odgovor #95 poslato: 20. Avgust 2008. u 23:00 »
Jao, dragi čoveče, ne postoji odgovor na tvoja pitanja u vezi sezonskih prognoza. Idi na sajt RHMZ-a, tamo ćeš naći "sezonske prognoze", ali, samo ćeš biti doveden u zabludu ::)
Biće sunca, druže, biće... :-: ;) :suncano
I tebi veliki pozdrav... Uživaj u životu... :D

Van mreže beket

• **
« Odgovor #96 poslato: 21. Avgust 2008. u 01:26 »
Ja necu vise insistirati na to sto vi smatrate glupostima

mozda treba otvoriti posebnu rubriku za gluposti, ali tesko da ce se tu naci dobar moderator: nekom je nesto glupo, nekom nije...
elem, ko god duze vreme prati sve ove rasprave - jasno mu je da su sve duze prognoze cist futurizam!

(mada ima i suprotnih tvrdjenja, makar u domenu istog futurizma, ali taj sto to tvrdi, za sada se - nazalost - ne bavi striktno time: zna da izaziva munje, ali jos nam nije objasnio kako se one sprecavaju! niti da li je to je moguce? ::))

a ovi sto su bili "brzi i tacniji" - tu su negde, ali uglavnom odmaraju ili imaju pametnija posla...  :smartass:
definitivno, ovaj forum je ziv samo kad postoji opasnost od tih nekih ekstrema: onda svi komentarisu nove izlaze meteograma, raznih drugih karti i kojecega drugog, sto ja jos uvek ne umem da procitam i zato cekam njihove komentare...

jednom mi tako nesto nije bilo jasno i tad sam se ukljucila: moj prvi komentar je bio ironicno-stidljiv: "kad god se ucutite, znam da ce biti lepo vreme" - i potvrdili su mi, a narednih dana je zaista bilo lepo vreme...

verujem da je tako i sad...
« Poslednja izmena: 21. Avgust 2008. u 01:53 beket »

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #97 poslato: 21. Avgust 2008. u 02:30 »
Izgleda da je najveća šansa za pljuskove na severu Srbije i to noć subota na nedelju. U ostalim krajevima sve manje šanse za padavine.

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #98 poslato: 21. Avgust 2008. u 09:54 »
evo kako meteoblue vidi nedelju

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #99 poslato: 21. Avgust 2008. u 12:13 »
Zahladjenj pomereno za noc nedelje na ponedeljak uz nesto vece sanse za pljuskove , narucuto na zapadu i severu