Ja od vas koji ste stvorili forum ocekujem mozda i previse
Slobodno reci sta ocekujes, mozes izneti bilo kakav predlog, kritiku, bili sta. Zato smo uostalom i tu, clanovi osim toga sto ucestvuju na forumu treba aktivno da doprinesu i razvoju ovog foruma. Ovo nije projekat samo nas trojice vlasnika, ovo je projekat u kom ucestvujemo svi. I nemoj da se libis da napises bilo kakav predlog, ako je korisno, sto da ga ne implementiramo.
mene zanima samo sto tacnija prognoza i zeleo bih da znam unapred iz vise razloga, ali to nije bitno za temu.
Pretpostavljam da se bavis poljoprivredom. Jedan moj dobar drugar se bavi poljoprivredom i to bas na veliko, ima dosta njiva, vocnjaka, i znam sta njemu znaci prognoza. Medjutim treba biti realan. Znas Daltone, ja isto jako volim leto, za razliku od vecine ovde. Voleo bih kada bi zimi bilo 20 C, kada ne bi bilo snega... medjutim treba biti realan. Sada glupo je da ti kazem "jesen mora doci" posto to i sam znas, kao i svi mi ovde ostali. Znaci ti si napomenuo da zivis u kuci da grejanje mnogo kosta, ali to je neminovnost. Da li ce grejna sezona poceti 1.10 ili 15.10 to nema mnogo uticaja. Veruj mi ni mi u stanovima nemamo Bog zna kakvo grejanje. Pa cele zime sam klimu drzao ukljucenu na maksimum da bi mi bar dnevna soba bila zagrejana na 23 C i ozbiljno planiram da ubacim invertorsku klimu ove sezone kako bih imao bolje grejanje. Znaci ni u zgradama nije bajno i sjajno. A mozes misliti kako izgleda kada padne sneg, pa kada krene da se topi i kada krene da ledi beton ispred zgrade nocu. To mi je najgori deo godine.
I nadam se objektivno i sa manje navijanja.
Imali smo prilike da dobijemo i cestitke za jako dobru prognozu od ljudi koji prate ovaj forum i portal. Medjutim kazes navijanja... koliko god voleo leto i vrucine, ne volim monotono vreme. Kao i ostatak ekipe na forumu. Znaci kada se nista ne desava nas forum zamre i bude prazan. A pogledaj kakva je situacija kada je vreme zanimljivo. Zimi toga ima mnogo vise i bas zbog toga gotovo po pravilu na svim meteo forumima vecina ekipe voli zimu (ja sam u manjini posto ne volim zimu). Pogledaj Alexa rejting naseg sajta, zimus smo bili cini mi se u top 300 ili top 400, a sada nas nema ni u top 1000, a znas zasto, pa zato sto zimi ovakvi sajtovi eksplodiraju sto se tice posecenosti. A nama trojici vlasnika je jako bitno da nam sajt bude posecen, zbog toga sto jedin tako mozemo napraviti brend SerbianMeteo... da kada nekog korisnika interneta pitas da li zna sta je SerbianMeteo- da zna. U sustini motivi i ciljevi i korisnika i moderatora i vlasnika sajta bi trebali da budu komplementarni, da dopunjuju jedni druge, a ne da budu dijametralno suprotno, posto tako necemo uspeti ni u cemu.
Pozdrav tvorcima sajta i ljubiteljima vecitog leta
Pozdrav i tebi... i apropo one druge teme o Dubaiu ako se preselis tamo, veruj mi Novu Godinu ces cekati u majci kratkih rukava i bermudama

1.januara ces imati maksimume izmedju 25-30 C zar nije to ono sto trazis?