e ja sam ovde zastupnik prognoze RHMZ-A!
Uz svo dužno poštovanje, prognoza RHMZa je zastupljena u komentarima, preuzetim prognozama koje uredno kači TRSTENIK i, naravno, na svom sajtu, kao i ostalim medijima. Ovde svako zastupa svoje mišljenje, tako da ne znam da li je Zavodu potreban zastupnik. Naročito što im je prognoza stručna i uglavnom korektna.
BTW nisi jedini iz RHMZa ovde. Ima radnika RHMZa, kontrole leta, sa Instituta za meteorologiju koji redovno čitaju forum, a poneki su i članovi. Čak i pomenuti Šljivić sa Crnog Vrha.
Nemoj da se ljutiš. Znam da voliš svoju firmu (tako i treba, i ja bih je voleo da sam na tvom mestu, ali nisam) i to je za svako poštovanje. Ali pusti nas da i mi malo pričamo šta mislimo, da zastupamo svoja mišljenja.
Eto, to je moje mišljenje.
Da ne bude čist off, moje mišljenje je da se slažem sa kolegama koji su izneli svoja mišljenja. Verujem u njih!
Dakle, jutarnji mrazevi na vrhovima planina danas, a sutra i po visoravnima. Evo, Kopaonik je jutros imao -2... A Sjenica sutra kad zagudi... jooj. Mraz u nizijama? Ne, hvala.
Eh, da, čuo sam od jednog kolege iz Zavoda da se 12. oktobra očekuje sneg i u nizijama. Lično ne verujem u to nimalo, ali ima i takvih mišjenja. Stručnih, je li...