Da, da... Kolašin je malo spustio Tmin niže od svih očekivanja. Niko nije prognozirao nižu temperaturu od ostvarene, ako je to neka uteha.
Miloše, nisi izgubio poen na Tmin, niko ti ga nije garantovao. Samo nisi dobio taj poen. Izgubili su Korda, Zvone...
Juče, kad sam video kako se ponaša Tmin, bilo mi je jasno da ću da 'fulam', ali igra je već počela. Topla advekcija često ima ovaj kontraefekat, da Tmin u dolinama opadaju i da se učvršćuju magle. Mada mislim da magla neće ostati duže nego juče, pa će biti Tmax slična jučerašnjoj. Bar se nadam, a baš bi moglo malo i da spusti zbog oblačnosti.
Moja prva verzija prognoze je bila bolja, ali sam nešto uvrteo sebi u glavu da bih baš mogao da korigujem. E, ponovilo se moje iskustvo: prva verzija je najbolja.
Jocozr ima početničku sreću. Njegova procena da će Bar biti topliji od Podgorice je tako usamljena među ovim prognozama, pa prosto mislim da se neće proslaviti. Ipak, ovo je igra i druženje, pa makar pobedio!
Ivane, koliko se sećam, tvoja prvobitna procena je bila za još višu Tmin. Dobro je da si malo spustio, ali da je bar za još 0.1°C...
OK, idemo dalje! Samo hrabro i samo napred!