Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Treće otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena (prvi ciklus)  (Pročitano 191354 puta)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
Re: Treće otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena (prvi ciklus)
« Odgovor #360 poslato: 31. Oktobar 2008. u 12:55 »
Joe, u pravu si skroz. Ali i ja imam pravo da prsnem jednom u ponekad, s tim da je važno da se saberem na vreme (jer sam već dovoljno obeleo i sam).
Baš zbog zabave, ostavio sam i ove postove. Ako nisam lepo odigrao, bar da od toga ne pravim dramu i poraz, nego osmeh.
A jednačine ne mogu da čekaju! Iako sam u društvu vrlo agresivne muzike, i gomile obaveza na stolu, jednačine stoje tu, pored mene, i čekaju da mi ulete u glavu kada oluja prođe. A šta slušam, podeliću sa vama u odgovarajućoj temi.
Amaterko, znaš i sam šta mene gura. Jedan PtPrince, koji uvek ima šta da pita i šta da kaže.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Stradivari

• *
« Odgovor #361 poslato: 31. Oktobar 2008. u 17:25 »
Dosta bre losih misli.
Zar bi ti Pedja volio da si u ovom kolu osvojio 8 ili 9 poena. Pa svi bi se razbezali.
Nama je potrebno da ti kiksnes jer onda to pravo imaju i drugi.

U proslom kolu je bilo svega par "losih" prognoza. Sve ostalo je bilo u granicama realno moguceg.
E sad, problem je sto je "realno moguce" bilo nesto sire nego obicno.

Srecno u narednim kolima i pratite na stranicama HMZCG sta se desava sa vremenom i nekoliko dana prije dana koji se prognozira.

Van mreže Transmat

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #362 poslato: 31. Oktobar 2008. u 19:41 »
Ehejjj, sta sve vi ispisaste, ja sam malo bio u skitnju :)
Ali pratio sam sta se desava :) Evo da sad malo prokomentarisem sve ovo iz mog ugla i da spustimo loptu.
Dakle, bilo je jako tesko kolo. ''osvojio sam -1" poen, ali nista strasno! Jeste mi krivo na sebe... mogao sam to bolje, previse sam rizikovao sa padavinama... ali dobro. Tek je pocetak takmicenja i nisam u "formi" kao i svake godine...  Opet nista strasno, par ozbiljnih prognozera mi je pobjeglo  za 3 poena Strombinger, Joe, Boce (ali to je ionako moja ekipa ;) i 2 poena Mkdš i Tom (rispekt za Tom-a).
Kako takmicenje odmice siguran sam da cu manje mašiti.. (ucim na greskama i strasno sam uporan, sto se vidjelo prosle godine) Stizao sam i puno vecu razliku! (Mada to nije cilj ovog takmicenja, nego da ucestvujemo i da se druzimo i ucimo jedni od drugih)  Cinjenica je da mi padavine nisu jaca strana, ali zato mi dobro idu T-max i T min.

E moj Pt Prince, dzabe smo ložili vatru u Pljevljima, kad je posle grunulo cak 20 litara kise  :lmao: Pa ne bi nam pomoglo ni da smo sve sume oko Pljevalja pobrali i zapalili vatru  :lmao:

Van mreže Transmat

• **
« Odgovor #363 poslato: 31. Oktobar 2008. u 20:01 »

Ma šta sad! Idemo dalje! Iako kvarim ovu sjajnu ekipu svojim idiotskim rezultatima, baš me nešto briga!

Covjece, sta ti pricas, kakvo kvarenje ekipe? Sam znas koliko dugo traje ovo takmicenje i koliko ima  šansi da se popravi rezultat. Mozda nisi bio u prva tri prosle godine ali si imao masu pobjeda! i sjajnih kola! Tako da cinis ovu ekipu!
Meni je zao samo sto nema recimo 200 ljudi da se takmici, pa da recimo bude ekipno, pa da se sabiraju poeni (kao u takmicenju Ski jumping) , tek bi se onda vidjelo koliko jaka serbianmeteo ekipa.
I jos nesto :  Ovo takmicenje nema ogranicenja. Mogu da se takmice i profesionalci (kao sto se i takmice) i svi ostali. Prema tome ako misle da su tobri u svom poslu neka se slobodno prijave pa da vidimo kako ce proci.  Neka nas slobodno ne "štede". Tako da Gospodine Dragoljube slobodno se prijavite ako mislite da ste toliko dobri. Nema hejta, ovo je samo prijateljski poziv ljudima da se takmice.

Joco, rekao sam jos prosle nedjelje da nisi uopste los  (za svoje godine odlican). Jer je nasa klima mnogo zapetljana i ti si na vrijeme da je naucis. Moras da nastavis jer ces tako najbolje nauciti klimu Crne Gore i jos mnogo toga vezano za meteorologiju.

'Bem ti ala se raspisah :)

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #364 poslato: 31. Oktobar 2008. u 20:32 »
Transmat je konačno došao sebi, nakon jučerašnjeg uspjeha, pa se sada raspisao. Čudim se ja što ga nije bilo juče... :)

Šalim se naravno, nema hejta. ;)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 70.9mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Transmat

• **
« Odgovor #365 poslato: 31. Oktobar 2008. u 20:39 »
Transmat je konačno došao sebi, nakon jučerašnjeg uspjeha, pa se sada raspisao. Čudim se ja što ga nije bilo juče... :)

Šalim se naravno, nema hejta. ;)

Eeeeee, mogao je da bude uspjeh da sam malo mućnuo glavom :)

Jesam li ti rekao bio da treba igrati po modelima i staviti sifru 5 za Niksic ! :) Nego ocu ja na osecaj
 'bem ti osecaj !  :lmao:

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #366 poslato: 31. Oktobar 2008. u 20:43 »
Pa i ja sam ti rekao da ću staviti 5 za Nikšić, najmanje 4 i da će se svi takmičari iznenaditi. Ali, mudri ja, da smanjim mogućnost kiksa stavim 3... Pa evo moje prve prognoze:
ULC 20.0 / 1
NIK 14.5 / 5
PLJ 18.5 / 0
Vje (U-N-P) 18
Tmin 8.5
SnZ 0
« Poslednja izmena: 31. Oktobar 2008. u 20:54 Milosh »

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 70.9mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Transmat

• **
« Odgovor #367 poslato: 31. Oktobar 2008. u 20:51 »
Jos se jasno vidjelo da ce ulcinj ici na 23... Vidio si Eta... Otud su Dilibal i Dragan Pg igrali tako visoko..
Ali ja bih kukavica...

Nema veze, ispravicemo ;)

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #368 poslato: 31. Oktobar 2008. u 20:57 »
Ma samo polako... ;) Naravno, koliko god da kiksam ili da budem i zadnji na tabeli, neće više biti mojih poruka kao što je bila ova, napisana 22. novembra 2006. (davno li to bijaše :)):

Kada sam vidio rezultat prvog ciklusa, poslije dužeg razmišljanja sam odlučio da ipak odustanem od ovog takmičenja! :cry:
Zašto da se bez veze nerviram!

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 70.9mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Transmat

• **
« Odgovor #369 poslato: 31. Oktobar 2008. u 21:00 »
Eto vidis Joco, svi smo prosli to kroz sta ti sad prolazis ;)
Milos je bio jos impulsivniji od tebe :) Pa smo ga nagovarali da se vrati :)

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #370 poslato: 02. Novembar 2008. u 00:11 »
Sudeći po trenutnim kartama, sledećeg četvrtka nećemo imati ništa lakši zadatak, nego prošlog...

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 70.9mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže MAGICIAN

• *
« Odgovor #371 poslato: 04. Novembar 2008. u 10:13 »
Milose u pravu si!  :)  Po svoj prilici, veliki su izgledi da i ovo kolo bude vrlo zanimljivo!  :-[

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #372 poslato: 04. Novembar 2008. u 10:34 »
Ali je potpuno drugačija situacija, nego prošli put... U ovakvim situacijama, kao što je ova u četvrtak, primorje dobije više padavina od unutrašnjosti, što nije bio slučaj u prethodnom kolu...

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 70.9mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže MAGICIAN

• *
« Odgovor #373 poslato: 04. Novembar 2008. u 11:19 »
Naravno! U tome je i draz, sto situacija nikada nije potpuno ista.  :tornado U svakom slucaju mislim da ni ovo kolo sigurno nece biti dosadno. :)

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #374 poslato: 04. Novembar 2008. u 11:39 »
Uh jako je teško prognozirati, ali i zanimljivo kao i prošli put.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #375 poslato: 04. Novembar 2008. u 15:37 »
Poslao sam svoju prognozu. Ipak sam tu, neću odustati. Ali ću znatno manje komentarisati, bar ovo kolo. Pogubih živce bezveze.
Kiksao ne kiksao, to mi je što mi je. Pa makar kvario prosek tima. ???

I kao što neki ovde rekoše, nema hejta. Ustvari, bilo bi hejta da sam se poneo kao malo dete i bacio svoje igračke, rekavši 'Vrati mi pekmez i leba što ti je moja mama juče dala! Neću s tobom više da se družim!'. A hejt ne bi bio moj, već bi bio na meni, i sam bih bio kriv.

S druge strane, drago mi je da mi je izletelo sve što mi je izletelo. Imam i ja pravo da prsnem, ali i moralnu obavezu prema prijateljima ovde i da se vratim u normalu što pre. Prsnut nikom nisam dobar, najmanje sebi.

Idemo dalje, uz pesmu:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=JSzPJMeSUQM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=JSzPJMeSUQM</a>
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #376 poslato: 04. Novembar 2008. u 15:53 »
Drago mi je Peđa da sada ispravno razmišljaš i da hoćeš i  dalje sa nama da se družiš.

Inače meni deluje da je još teži zadataka nego prošli put.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #377 poslato: 04. Novembar 2008. u 15:57 »
Drago mi je Peđa da sada ispravno razmišljaš i da hoćeš i  dalje sa nama da se družiš.

Druženje nikad nije dolazilo u pitanje, Joe. Samo takmičenje.
Jes' pa da se odreknem ovakvih prijatelja? Pa stvarno ne bih bio normalan!

Van mreže IvanZD

• *
  • Starost: 46
    • http://www.inet.hr/~ivtoman
« Odgovor #378 poslato: 04. Novembar 2008. u 18:40 »
Vrlo teško kolo! Oborine u HN i Nikšiću mogu lako uzeti bilo koju šifru od 0 do 5!! Prestrašno!

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #379 poslato: 04. Novembar 2008. u 19:38 »
Ja upravo poslao prognozu.Tesko kolo ,mozda i teze od proslog.Ostaje nam samo da cekamo i da se  :pop: