Evo, da obznanim i svoju prognozu. To nisam radio u prošlom prvenstvu, ali sada hoću.
BAR 22.5 / 0
POD 23.5 / 0
KOL 19.5 / 0
Vje (B-P-K) 5
Tmin 4.5
SnZ 0
Iako sada 'mašim' poen za Tmin, nekako sam uveren da će se to ispraviti za sutra ujutro. Ne mora mnogo, neka bude Tmin 3.0°C, pa gde god hoće!
Inače, da važe jučerašnji podaci za takmičenje, prema datim prognozama, bilo bi puno devetki. Od naših, devetku bi imali Joe, Boce, Dikile, Strombringer i Transmat, a osmicu PtPrince, dok bi sedmicu zaradio jocozr. Poređenja radi, slična situacija je i kod ekipe (HMZ)CG, gde samo MKD-Š ima osmicu, a ostali imaju devetku. Od favorita, IvanZD i Cervantes imaju 8, a GORAN i meteosandro , kao i g. Pros(j)ek imaju po 9.
Ima debitanata koji obećavaju, ali i nekih koji su me svojom prognozom razočarali. Recimo, Korda bi ovako imao samo 2 poena.
Jako mi je žao što neki propuštaju prvo kolo. Ovde mislim na CROMETEO i TAĐIKI, jer su momci sjajni (a takođe i članovi i našeg foruma, iako su pre svega aktivni na CroMeteo forumu).
Sličnost je prosto dokaz usaglašenih mišljenja u našoj ekipi, što može samo da ohrabri i dokaže da jesmo ekipa. S tim da bih ovoj grupi neizostavno dodao i Transmata po sličnosti prognoze, kao i kvalitetu.