Evo, ja prvi poslao prognozu, a poslednji je kačim ovde, na forumu. Moja prognoza je:
BAR 15.5 / 0
H.N 16.5 / 0
ZAB 4.5 / 0
Vje (B-H-Z) 9
Tmin -4.0
SnZ 0
Gledajući prognoze ostalih, mogu zaključiti da igram kao šampion. Transmat ima sličnu prognozu meni, a Miloš još sličniju. I Joca je tu negde, pa donekle i Boce. Jedino me Joe zabrinjava sa ovako niskim Tmax. Da se nisi smrz'o, Joe? I Dikile ima malo niže Tmax, ali ne toliko. Dikile, jesi spustio Tmin, ali možda je to rizik koji će ti se isplatiti. S druge strane, Demijan je dao malo više Tmax od ostalih. Znajući o kome se radi, nekako znam i zašto je tako dao. Pretpostavljam da ceni malo više vedrine od nas ostalih, jer i Tmin mu je relativno niska.
Interesantna mi je ova grupa igrača iz (HMZ)CG, koja daje Tmin od nekih -8°C (Delibal, Bumbar, MAGICIAN). Anitina prognoza mi deluje malo umerenija, ali i Tomova.
I naši Bosanci, Sandro i Goran, dali su nešto niže Tmax od g. Prosjeka. Opet, takmičari koji su se pokazali sa dobrim rezultatima, kao AdriaticWeather ili CROMETEO, imaju dosta slične prognoze našim.
Uvek mi je uživanje šta kaže Boki. On ima totalno drugačiju priču od svih, i najčešće se izlupeta. Možda čovek i rizikuje, pa svesno da nešto sasvim drugačije, računajući na neko samo njemu znano iznenađenje.
Ako mene pitate, pobediće g. Prosjek!
Prema najnovijem razvoju situacije, mislim da Tmin neće biti na Žabljaku, već u Kolašinu, eventualno Pljevljima. Žabljak će imati nešto višu Tmin, recimo oko -2, -3 stepena, dok Kolašin i Pljevlja će svoje Tmin spustiti za negde oko stepen-dva, pa će biti -4, -5 stepeni.
Vetar mi deluje prilično nezanimljivo, jer se svi takmičari manje-više slažu.
Za Tmax ostajem pri tome da će biti slično jučerašnjem danu, a možda stepen-dva toplije nego danas.
Jedino mi je žao za sneg na Žabljaku, što će osvanuti dan-dva posle ovog kola. Uh, što bi to bilo zanimljivo.
Da se danas šalje prognoza, i danas bih poslao isto.