Ako bude samo hladna novembarska kiša biće PtPrince vs RHMZ 1:0 jer danas ceo dan na vestima RTS najavljuje formiranje snežnog pokrivača.
Ne, Joe. Biće PtPrince vs RTS 1:0!
I to je nešto. If you can't beat them, join them!
A utakmicu PtPrince vs RHMZ neću komentarisati. Previše je golova sa obe strane za poslednjih par decenija!
Što je najluđe, toj utakmici kraja nema, ni za 20 godina! Treba i penziju doživeti!
Prognoza vremena (RHMZ Srbije):
18. 11.2008.
ZA DANE VIKENDA (22 I 23 .11.) OSETNO HLADNIJE I VETROVITO, MESTIMIČNO SA SNEGOM, UZ FORMIRANJE MANJEG SNEŽNOG POKRIVAČA. U NEDELJU UJUTRU UMEREN I JAK MRAZ, A I DNEVNA TEMPERATURA U VEĆINI MESTA BIĆE ISPOD 0 STEPENI.
Prognoza vremena (RHMZ Srbije):
19. 11.2008.
U PETAK (21.11.) NAOBLAČENJE SA KIŠOM. U SUBOTU (22 .11.) OSETNO ZAHLAĐENJE SA SNEGOM UZ POJAČANJE SEVEROZAPADNOG VETRA. STVARANJE MANJEG SNEŽNOG POKRIVAČA I U NIŽIM PREDELIMA. U NEDELJU UJUTRO UMEREN I JAK MRAZ, DANJU PROMENLJIVO OBLAČNO, HLADNO, PONEGDE SLAB SNEG. A DNEVNA TEMPERATURA U VEĆINI MESTA OD 0 DO 3 STEPENA.
RHMZ juče kaže jedno, danas nešto drugo...
Pa ti je sad kriv RHMZ? Ma hajde, ne prevrći očima, već pogledaj i sam. Modeli daju jedan dan jedno, a drugi dan mogu da bupnu nešto sasvim drugo.
Hajde da je vreme bez ovoliko informacija, pa da se podsmevamo, govoreći 'Meteorolozi nemaju pojma, a kao prognoziraju vreme'. Ovo je XXI vek, i sada se tek vidi zašto meteorolozi menjaju mišljenje. Vidi se da je prognoza 'živa stvar'. Svaki izlaz iz modela daje nešto drugo. U osnovi tip vremena koji se prognozira jeste isti, samo intenziteti promene variraju i menjaju se kako se bliži prognozirana tačka u vremenu. A prognostičke modele su napravili meteorolozi iz čiste dosade, čekajući da im amateri naprave nešto što će da valja.
Sutra ce trece :!: :!:
pazi sta sam rekao amaterko
Tužiću te tati što se smeješ, umesto da to ukapiraš već jednom. Eto, zato grdim i svoje, što ne slušaju šta im se kaže.
heloooou? ima li koga?
otkazan front?!
stabilizovao se, nema komentara...?
ili se svi prognozeri preselili u takmicenje...
Nije se stabilizovalo, beket. Sve je ublaženo u vezi predstojeće promene.
Odavno posmatram sva ta dešavanja... Joe zna najbolje šta mislim.
A jeste, ono je istina. Na takmičenju smo, ali smo i ovde. Znaš onu krilaticu 'Izgubili smo dve trećine ljudstva, ali računajte na nas kao da smo u punom sastavu!'