Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Decembar 2008  (Pročitano 82983 puta)

Van mreže Dalton007

• *
Re: Decembar 2008
« Odgovor #180 poslato: 07. Decembar 2008. u 20:57 »
Rekao sam da se necu javljati ali je ovo sve toliko neozbiljno da stvarno vise nema smisla.Ovo ne znam ni kako bih nazvao.Mogao sam i ja da dajem prognoze ali sam rekao da se ne razumem.Ovde se izgleda svi u nesto razumeju ali Joe i Milosh deluju samo kad sam ja u pitanju!!!!!!!! Da li se neko seca da sam govorio o navijanju pre 3 meseca? Ali onda sam samo ja bio dosadan.Ne bih se javio ni sada ali STVARNO STE PRETERALI SA SNEGOM, VETROVIMA, HLADNOCOM.Sve najbolje. I sada ce samo mene Joe i Milosh da kazne. Ja sam stvarno mislio da ste ozbiljni ali sam se zestoko prevario. Kakve su to mlake rekacije od administratota i modelatora, NE MOGU DA VERUJEM.ALI TO VAZI SAMO ZA MENE.! Cao i puno srece!

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #181 poslato: 07. Decembar 2008. u 21:00 »
Kakve su to mlake rekacije od administratota i modelatora, N
  :lmao: :lmao:
Pa eto vidis...mislis administratora i moderatora?
Pa oni ne prihvataju kazne i kritike...a isto rade obicnim clanovima.
Pa brate...kad bi ovde upao neki profesionalni hacker ne bi se ni oni tako smejali... ???
Nego da ne idem u offtopic GFS nezanimljiv i narednih dana...od utorka i toplije,moguce je da ce opet T-max preko 10C  :o

Van mreže Darko_9

« Odgovor #182 poslato: 07. Decembar 2008. u 21:26 »
jocozr pusti ti sad utorak :lmao: jel se to meni čini ili će biti snega za Svetog Nikolu?  :-[

Van mreže Bronki

• *
« Odgovor #183 poslato: 07. Decembar 2008. u 21:43 »
Rekao sam da se necu javljati ali je ovo sve toliko neozbiljno da stvarno vise nema smisla.Ovo ne znam ni kako bih nazvao.Mogao sam i ja da dajem prognoze ali sam rekao da se ne razumem.Ovde se izgleda svi u nesto razumeju ali Joe i Milosh deluju samo kad sam ja u pitanju!!!!!!!! Da li se neko seca da sam govorio o navijanju pre 3 meseca? Ali onda sam samo ja bio dosadan.Ne bih se javio ni sada ali STVARNO STE PRETERALI SA SNEGOM, VETROVIMA, HLADNOCOM.Sve najbolje. I sada ce samo mene Joe i Milosh da kazne. Ja sam stvarno mislio da ste ozbiljni ali sam se zestoko prevario. Kakve su to mlake rekacije od administratota i modelatora, NE MOGU DA VERUJEM.ALI TO VAZI SAMO ZA MENE.! Cao i puno srece!

Daltone što je tebi krivo što mi pričamo o snegu Decembar je brate normalno je da pričamo o snegu a to dal će ga biti ili neće to niko ne može znati :lmao: to je kao kad bi sad ja tebi letoljubcu u sred leta u Julu pričao kako je ovo loše blago leto svaki drugi dana pljuskovi  :lmao: daj čoveče smiri se pusti nas da pričamo o snegu  :lmao:  :first:  :smartass:

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #184 poslato: 07. Decembar 2008. u 22:09 »
jocozr pusti ti sad utorak :lmao: jel se to meni čini ili će biti snega za Svetog Nikolu?  :-[
:lmao: znas ti kad je Sveti Nikola?
Ma ko ce ih znati...non stop menjaju i to sve losije i losije za nas snegoljupce  :-[  :cry:
Ostaje nam samo da se nadamo nekim promenama.

Van mreže Darko_9

« Odgovor #185 poslato: 07. Decembar 2008. u 22:12 »
Joco pa ovi iz weather2umbrella najavljuju sneg već 17 decembra pa ako bude 17 zašto ne bi bio i 19 za Svetog Nikolu  :lmao:  :lmao:  :lmao:

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #186 poslato: 07. Decembar 2008. u 23:11 »
18Z za sutra padavine crta uglavnom južnije od Beograda... Trebalo bi da će ih biti samo u prijepodnevnim satima, a kod Boceta su moguće tokom većeg dijela dana, tako da Istočna Srbija ima najveće šanse da vidi snijeg sutra...

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #187 poslato: 08. Decembar 2008. u 00:43 »
Da dodam još da 18Z crta snijeg, već u 180h... Novi prodor 14. decembra uveče... Sve je to još daleko, ali će biti zanimljivo pratiti situaciju...

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Sic

• **
« Odgovor #188 poslato: 08. Decembar 2008. u 01:41 »
Pff, meteogram na RHMZ crta snegic u Beogradu na visim predelima tokom dana...

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #189 poslato: 08. Decembar 2008. u 03:05 »
Neće danas biti padavina u Vojvodini. U Beogradu moguće sasvim slabe padavine, povremeno.
Joco za tvoju informaciju čist sneg može da pada na +4 stepena.   ;)
« Poslednja izmena: 08. Decembar 2008. u 04:02 Joe »

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #190 poslato: 08. Decembar 2008. u 04:02 »
joco ja mislim da si potpuno preraso ovaj forum i ovoliku količini amaterizma na njemu
i meni postaje neinteresantan ali sam ostajao na njemu čekajući tvoje prognoze
za mesec dana unapred koje su tačno kazivale kakvo će vreme biti koji dan u tom periodu
to mi je bio jedan od glavnih razloga što sam bio često ovde ali pošto ih ne vidim više
u nadi da ih kačiš na neko drugo mesto non stop surfujem netom kako bi ih našao

;D Boce dobio si aplauz od mene.  Prvak si  :first:  :P

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #191 poslato: 08. Decembar 2008. u 07:49 »
18Z za sutra padavine crta uglavnom južnije od Beograda... Trebalo bi da će ih biti samo u prijepodnevnim satima, a kod Boceta su moguće tokom većeg dijela dana, tako da Istočna Srbija ima najveće šanse da vidi snijeg sutra...

Miloshe tako karte pokazuju međutim kad imamo pojačan severozapadni vetar padavina na istoku skoro da nema Bude ih ponajviše u centralnoj Srbiji (Ćuprija, Niš, ..) Čestobrodica i Homoljske planine koja odvajaju Timočku krajinu sa zapada prave opasan štit i padavina istočnije vrlo malo ima. Međutim susnežice i snega možda bude tek krajem dana ako se zadrže padavine do tad.

Van mreže beket

• **
« Odgovor #192 poslato: 09. Decembar 2008. u 01:30 »
vecina portala najavljuje jaku /bas jaku!/ kosavu narednih par dana...
/ne bas sutra, ali prekosutra i nadalje u nedogled/

sta kazete? da li to sprecava padavine? ili nesto drugo - ?

Van mreže Darko_9

« Odgovor #193 poslato: 09. Decembar 2008. u 03:46 »
beket biće izgleda olujne ili jake košave u četvrtak 11 i u petak 12 decembra! naravno košava će doneti par stepena više temperature  >:( i naravno nema ništa od snega nego će biti glupe kiše  :lmao:  :kafa:

Van mreže gabesz20

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #194 poslato: 09. Decembar 2008. u 17:55 »
Jijiijuuu ljudi kakav izlaz 12Z GFS-a!!E da bih bilo ovako sa Bozic bih se kupo u snegu:):)Daj boze da bude,ali,posto vec 5 godina pratim modele,tako da..:)Videcemo treba pratiti tendenciju,to je najbitnije sad

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #195 poslato: 09. Decembar 2008. u 19:40 »
U prvih 180 sati GFS ne crta ništa posebno... Promjenljivo, košava, povremena kiša, temperatura bi stalno varirala između 5C i 10C... To nije nikako dobro za snegoljupce... Nadam se da će se nešto promijeniti...

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže gabesz20

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #196 poslato: 10. Decembar 2008. u 21:49 »
Vidim i ovaj forum je umro?Pa sta je ovo ljudi?:)Evo posle zadnjeg izlaza GFS-a samo cu tolko reci da oko 20 drzim vece zahladenje,pa ostaje da vidimo!

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #197 poslato: 10. Decembar 2008. u 21:52 »
Ja neću da komentarišem uopšte dok ne vidim nešto konkretnije u prvih 180h... A ovo što se trenutno crta je blagi užas, za nas snegoljupce...

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Bronki

• *
« Odgovor #198 poslato: 10. Decembar 2008. u 22:36 »
Jedini koji može dobiti susnežicu i sneg narednih dana je Kopaonik i to bi bio vlažan sneg koji bi se brzo topio!  :lmao:

Van mreže Sic

• **
« Odgovor #199 poslato: 11. Decembar 2008. u 01:35 »
Ma nista ljudi, totalno ne znanimljiv decembar u sledecih bar 10 dana! Ima da odumre ova tema u tom periodu :)