evo i prve zamene kapitena
Uh nisam bio uz komp neko vreme Izgleda da je Beograd i okolina najsevernija tačka sa snegom u Srbiji
Temperature su brzo pale u centralnoj Srbiji i talas ide dalje na jugoistok
U Knjaževcu je bilo kiše sa prekidima posle 18h
Takt=3.1°C, slaba kiša
Milshe uživaj u kontinentalnim zimskim čarolijama Opet si stigao na vreme
Palmark svuda u Srbiji sneg pada na 1°C samo u Banovcima na 3°C Šta bi Joe dao da mu njegovih 2°C budu snežni
1. Da su se zadržale umerene padavine temperatura bi pala na 0 stepeni i padao bi čist sneg, veruj mi. Zato je i porasla temp kod Palmarka kada su oslabile padavine, tako je uvek kod ovakvih frontova. I kod Miloša se prvo nije topio pa je krenuo da se topi kada su oslabile padavine, što znači da je porasla temperatura. Ako vas ne mrzi pratite i videćete kada prestanu padavine u Beogradu da će porasti temperatura, tako bi padao i kod mene sneg na 0 stepeni samo da je bilo umerneih padavina.
2. Beograd nije najsevernije mesto gde je padao sneg, koliko vidim Banovci, Inđija i Sr. Mitrovicu su dobili čist sneg.
3. Palmark je definitvno u nekom toplom jezeru stalno, ali malo više je odmah ista temperatura kao i u okolini, zato pada sneg na temperaturi +3
4. Ja sam rekao da će se formirati snežni pokrivač u višim delovima Beograda, a u nižim i u NS-u može da se zabeli samo ako bude umerenih padavina.
5. Ako kod mene ne bude čistog snega izjednačila je vaša ekipa u zaustavnom vremenu, Peđa mi slao poruku da smo poveli u toku večeri.