Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Doček nove godine prognoza...  (Pročitano 4915 puta)

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
Doček nove godine prognoza...
« poslato: 28. Decembar 2008. u 14:53 »
Evo mislim da mnoge zanima pa da kažemo nešto i na ovu temu mada mislim da nema šta puno da se kaže.

Očekuje nas suvo vreme i veoma hladno, sa temperaturama nekoliko stepeni ispod nule. Biće vedro, ili će biti niske oblačnosti i sumaglice ili magle. Vetar slab.

Van mreže Bronki

• *
Re: Doček nove godine prognoza...
« Odgovor #1 poslato: 28. Decembar 2008. u 19:50 »
Ja mislim da za novu godinu temperatura neće biti u plusu iako nas RHMZ teši da će biti! biće oko 0 stepeni ja mislim!

Van mreže Darko_9

« Odgovor #2 poslato: 30. Decembar 2008. u 00:12 »
U novogodišnjoj noći temperatura u Beogradu -6 ili -7 stepeni! takva će biti temperatura u većem delu Srbije ne samo u Beogradu!

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #3 poslato: 30. Decembar 2008. u 12:06 »
Da u celoj Srbiji oko -5 stepeni u novogodišnjoj noći i pretežno vedro uz slab vetar. Ponegde moguća magla ili niska oblačnost.

Van mreže Darko_9

« Odgovor #4 poslato: 30. Decembar 2008. u 19:00 »
У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ У СРБИЈИ БИЋЕ СУВО И ХЛАДНО СА ТЕМПЕРАТУРОМ ОД -6 ДО -2 СТЕПЕНА. У ЧЕТВРТАК, 01.01.2009., У ДРУГОМ ДЕЛУ ДАНА ОЧЕКУЈУ СЕ СЛАБЕ ПАДАВИНЕ МЕСТИМИЧНО, КИША ,СУСНЕЖИЦА И СНЕГ. ЛОКЛАНО ЈЕ МОГУЋА И ПОЈАВА ПОЛЕДИЦЕ.
СРЕЋНУ НОВУ ГОДИНУ ЖЕЛЕ ВАМ ПРОГНОСТИЧАРИ РХМЗ !

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #5 poslato: 30. Decembar 2008. u 19:30 »
У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ У СРБИЈИ БИЋЕ СУВО И ХЛАДНО СА ТЕМПЕРАТУРОМ ОД -6 ДО -2 СТЕПЕНА. У ЧЕТВРТАК, 01.01.2009., У ДРУГОМ ДЕЛУ ДАНА ОЧЕКУЈУ СЕ СЛАБЕ ПАДАВИНЕ МЕСТИМИЧНО, КИША ,СУСНЕЖИЦА И СНЕГ. ЛОКЛАНО ЈЕ МОГУЋА И ПОЈАВА ПОЛЕДИЦЕ.
СРЕЋНУ НОВУ ГОДИНУ ЖЕЛЕ ВАМ ПРОГНОСТИЧАРИ РХМЗ !
Darko ovo bi trebalo da ide u preuzete prognoze vremena!  :-\  ;)
« Poslednja izmena: 30. Decembar 2008. u 20:23 jocozr »