Bogami ostacu online cele noci
Trenutno Zrenjanin najhladniji u Srbiji,racunajuci i planine.Moguce da sam najhladniji i u REGIONU,ako ne onda u TOP 5
Trenutno
-15.3CTemp.vode konacno pocela vrlo ozbiljno da pada(ona sporije pada i sporije raste u ondosu na temp. na 2m)
Cak
-9.1C :o,neverujem da ce sutra ici iznad -5,i bice hladnije nego na 2m.
Preti li to i zamrzavanje reke Begej??Gde je sad verovatno oko 0C,a mozda bude i minusa.
U Banatskom karlovcu i Kikindi u 01h je
-14CMolim boga da se do ujutro spusti do
-20C ==================================================================================
Nemogu se otvoriti vrata od kola,kola mrznu i iznutra,pec smo pojacali maksimalno!Sve se zaledilo.
Takodje cim poces da dises na usta,odmah se kaslje,nisam ovu pojavu registrovao do sada,ili se ne secam
Mogu misliti kako je onim ulicarima,i da mogu dobiti promrzline
==================================================================================
Neka trza ova zima!I vreme joj je,jos samo neka do kraja januara padne i veliki sneeeeg
Dobro,mozda sam malo preterao sa ovim,ali cu proveriti podatke i od prosle godine kada vidim sutrasnju minimalnu.
Mozda je ovo najniza temperatura od ko zna kad(mislim sutra ujutro,ako se ne naoblaci,ili slicno)
Trenutna radarska,i satelitska osmatranja ukazuju na to da ce se razvedriti u citavoj Vojvodini.