Koliko vidim, Zvone diše sa vama, a ja sam vam za vratom, ako mislite na ovo kolo.
Kolašin neće u 2, u to sam skoro 100% siguran. Sećam se jednog kola prošle sezone, kada sam rizikovao i dao nulu za Kolašin, a ceo dan je bilo poneke snežne pahulje koja je, ispostavilo se, bila nemerljiva. Tako sam odneo poen, dok su mnogi odabrali 1 za padavine i blago pogrešili. Ovog puta će biti slično. Dakle, nema bitnih padavina u Kolašinu, i tu fiksiram keca.
Nego, ovaj Bar se trže uvis malo iznad mojih očekivanja. Ma dobro je, za mene je još uvek u granicama tolerancije. Ulcinj sporo ide, ali da bar poguram za još pola stepena, pa da imam deljenje prvog mesta sa ovim velikanima.
Žao mi je što su se mnogi opako prešli u ovom kolu, pa su u malom minusu. Najviše mi je žao Joea, jer jedini nije stavio padavine. Ako si rizikovao, Joe, žao mi je. Ali ako si poslušao GFS i tako stavio, e, pa onda me pomalo zabrinjavaš!
Isto tako mi je žao što je Dikile puk'o. Demijan je pravim čudom ostao na nuli, gde je većina SM tima.
Inače, ovo nije kolo sa najlošijom prosečnom ocenom. Trenutno je 0.207, što je malo više od rekordnog drugog kola prvog ciklusa, prepunog debakla (pa i mog debakla).
Transmat i Miloše, mogu slobodno da vam čestitam na pobedi u ovom kolu. Nema te šeme koja će da vas skine sa prvog mesta. Još malo se nadam da mogu i ja da se popnem na to prvo mesto, ali realno slaba vajda ovog puta. Ni ovo nije loše. 2 je više od 0.