Evo i mene...
Pa, nisam baš najsrećniji što se tiče mojih rizika i koncepcije za jutro. Ipak, nemam minuse, što je relativno dobro.
Ivan i ja smo previše rizikovali sam nulom u Pljevljima. Čim sam video SYNOP, jasno mi je da tu boda nema. Sigurno su merljive padavine. Ipak, ako ne odu preko 5 mm, biće u granicama tolerancije. Delimični prestanak padavina? Heh, baš sam optimista. Naročito ako je Nikšić u pitanju, kao što i jeste. Ovde fulam, jer mislim da će sigurno ići na minimum 20 mm, a lako može da bude i preko 50 mm, kao noćas. Bar? Pa, ne verujem da će ići preko 10 mm. Ipak, dovoljno da me zezne za jedan bod.
Vetar je baš kako sam se nadao da će biti. Ipak, mislim da samo jedan određen trenutak može da zezne stvar, i to žestoko. Kod juga mi se čini da je i to moguće, ali sad šta je, tu je. Verujem da će ovde ostati kao što je sada, što mi apsolutno odgovara.
Temperature su nekako u granicama tolerancije. Iako mi je prognoziran Nikšić već 0.7 ispod trenutno važećih vrednosti, računam da će jugo da ga drži 'na uzdi' da ne ode preko 10 stepeni. 9.5, i puna kapa! Bar mi je najveća enigma, ali šta ću, kad sam kopneno stvorenje, pa ne poznajem ćudi mora. Zato Pljevlja će da odu malo uvis zbog očekvanog fena, ali ne previše.
Raunam da ću proći u pozitivi, bez minusa. Sad koliko će bodova da bude, pa neka bude koliko hoće.
Joe, znam da ti datumi padaju na proslave. Ja sam se nadao da se ne takmičiš zbog diplomskog... (da, a šta ja radim?) ... ali možda je trebalo da pošalješ štagod. Ne bi puno bupnuo, veruj mi. Sledeće godine nema vađenja na kalendar, datumi će da odskroluju za jedan unapred, pa će četvrtak da bude pre Badnje večeri, dočeka Julijanske Nove godine i za Bogojavljanje, a ne na Sv. Jovana. I najzad, diplomiraćeš, pa ćeš i tu brigu da prebrineš.