Da moze se postici sve kad se hoce...i kad se dobro isplanira.
Ja neznam zaista kako dalje...u ciklusu sam ja mislim medju drugih 10,tacnije 16 mesto...a u cjelokupnom takmicenju medju trecih 10 i to ja mislim 23 pozicija.
Vec tri kola "vrtim"se tu oko 23 pozicije,a u ciklusu sam posle ovog treceg kola sa 1 pao na cak 16 mesto
Kako je tako je...bilo bi mi drago da na kraju takmicenja zavrsim medju prvih 10 ili 15,a u ovom ciklusu takodje.
Ipak sam ja debitant... ;D
dikile(takodje debitant) je bio odlicno krenuo dosta bolje od mene,a sad u 2 ciklusu je popustio te mi ustupio mesto ispred njega
Ajmo dikile mozemo mi to
Sa nama u ekipi,i ako ne debitant je ptprince...koji takodje pocinje da napreduje.23 je u ciklusu a u takmicenju 27.
Malo ispred mene je i Joe kao moj kolovodja
pa zaista...kako on ide napred tako i ja.I non stop se menjamo...te ja ispred njega..te on ispred mene.
Bas mi je zanimljivo ovo takmicenje...sve te brojke...upoznavanje klime Crne Gore...ma sve naj naj
Potrudicu se sledece kolo sto bolje mogu,da se vratim u onu formu(3-4 kola za redom sam bio medju prvima po tacnosti prognoze) i da pokazem ponovo svoju dobru stranu.Do tad sve cestitke SM ekipi i to onima ispred mene:Stormbringer,Boce...,pa Joe!
Idemo napred!Slazem se Milose moramo malo popraviti ugled SM na tom takmicenju,a kad bi jos neko od nasih takmicara bio medju prvih 10,i tebi bi lakse bilo.Kao podrska...od pozadi