Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Treće otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena (drugi ciklus)  (Pročitano 127914 puta)

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
Treće otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena (drugi ciklus)
« Odgovor #340 poslato: 11. Decembar 2008. u 20:00 »
pa dobro joco do ponoći odustani a od ponoći nastavi  :lmao:
Mislim da je to najbolja varijanta  ;)

Van mreže MAGICIAN

• *
« Odgovor #341 poslato: 11. Decembar 2008. u 20:25 »
                Cestitke pobjednicima! :first:

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #342 poslato: 11. Decembar 2008. u 21:00 »
pa dobro joco do ponoći odustani a od ponoći nastavi  :lmao:
Mislim da je to najbolja varijanta  ;)
:lmao:
Tako ce najverovatnije i biti ;) u neku ruku i jesam nezadovoljan...ali kad pogledam prethodno kolo...zbilja ne lici mi tako lose.Bice bolje

Van mreže Transmat

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #343 poslato: 11. Decembar 2008. u 21:33 »
Sad stigoh kuci...
Znaci ipak Kolasin ode u kategoriju 2.  Pa dobro. Zadovoljan sam za ovo kolo... Jesam li ti rekao Milose da nece izdrzati pritisak pojedini ljudi i da ce kiksati..  Tesko je zadrzati kontinuitet dobrih prognoza.. Ja sam u par zadnjih kola solidan... i napredujem na listi polako.

E moj Pt prince, izgledalo je jutros da će mo ekstra proci danas, a na kraju ispade samo jedno osrednje kolo.

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #344 poslato: 11. Decembar 2008. u 21:45 »
Jesam li ti rekao Milose da nece izdrzati pritisak pojedini ljudi i da ce kiksati..  Tesko je zadrzati kontinuitet dobrih prognoza..

Zato mi se i ne sviđa što sam ovako rano izbio na prvo mjesto... Veći je pritisak i veće su šanse da ću da kiksam...
U prošlom takmičenju sam na ubjedljivo prvo mjesto izbio negdje pred kraj trećeg ciklusa, pa ipak nisam uspio da ga zadržim... :) (sad se Transmat smeška :))...

Nervira me što ne vidim među prvih 10, pored mene, nikoga iz sebianmeteo ekipe... Ivan i Boce su tu najbliži, a vi ostali malo dalje... Nadam se da je krajnje vrijeme da malo brže i vi krenete ka vrhu... Ono što nije bio slučaj u prethodnim takmičenjima, ovoga puta su među prvih 10, čak 8 takmičara iz Crne Gore...

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 80.5mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Transmat

• **
« Odgovor #345 poslato: 11. Decembar 2008. u 22:09 »
Po meni su opasniji ovi sto se nalaze u drugih deset... :)  Ivan, MKDŠ,Boce,Transmat...

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #346 poslato: 11. Decembar 2008. u 22:18 »
Po meni su opasniji ovi sto se nalaze u drugih deset... :)  Ivan, MKDŠ,Boce,Transmat...

Nego šta... ;)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 80.5mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Stradivari

• *
« Odgovor #347 poslato: 11. Decembar 2008. u 22:38 »
Naravno da su opasniji...jer su ljuti!

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #348 poslato: 12. Decembar 2008. u 09:11 »
E moj Pt prince, izgledalo je jutros da će mo ekstra proci danas, a na kraju ispade samo jedno osrednje kolo.

Tako ti je to, Transmat. Još smo dobro i prošli, jer iznenađenje umeju da budu takva da se sve prevrne naglavačke.
Ma ja sam zadovoljan, za razliku od većine ostalih takmičara. Drugo i treće kolo takmičenja su me izlečili od malodušnosti i odustajanja. Sve je to samo igra. Prave vrednosti su u nama samima.
Dakle, kuknjava za kojom posežu Miloš, Jocozr i drugi je nešto što je meni strano, a bilo mi je blisko. Ipak, to su mladi ljudi, a pred Milošem je jasna perspektiva, što se vidi na jučerašnjem kolokvijumu. Čestitam! Samo tako, i januar će biti lep i uspešan, pa makar prepustio vodeću poziciju na takmičenju nekom drugom. U tom kontekstu,

Eto, upravo saznah da sam jednu 9-ku dobio (kolokvijum), a drugu 9-ku izgubio (takmičenje). Sad, ne znam šta mi je važnije, ali nisam bio te sreće da obije budu 9-ke...

...razmisli šta je zaista važno. Biće mi drago da te vidim kao pobednika, ali mnogo draže da upišeš drugu godinu dogodine!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Transmat

• **
« Odgovor #349 poslato: 12. Decembar 2008. u 12:02 »
 ^^

Sve se moze stici kad se hoce! Ima dovoljno vremena i za ucenje i za takmicenje i za provod! Samo treba lijepo isplanirati vrijeme (a ne kao ja :)  )  Tako da ne sumnjam u Milosa uopste! 

Van mreže jocozr

« Odgovor #350 poslato: 12. Decembar 2008. u 18:48 »
Da moze se postici sve kad se hoce...i kad se dobro isplanira.
Ja neznam zaista kako dalje...u ciklusu sam ja mislim medju drugih 10,tacnije 16 mesto...a u cjelokupnom takmicenju medju trecih 10 i to ja mislim 23 pozicija.  :-\  ;)
Vec tri kola "vrtim"se tu oko 23 pozicije,a u ciklusu sam posle ovog treceg kola sa 1 pao na cak 16 mesto :(
Kako je tako je...bilo bi mi drago da na kraju takmicenja zavrsim medju prvih 10 ili 15,a u ovom ciklusu takodje.
Ipak sam ja debitant... ;D  :first:
dikile(takodje debitant) je bio odlicno krenuo dosta bolje od mene,a sad u 2 ciklusu je popustio te mi ustupio mesto ispred njega  ???
Ajmo dikile mozemo mi to ??? Sa nama u ekipi,i ako ne debitant je ptprince...koji takodje pocinje da napreduje.23 je u ciklusu a u takmicenju 27.
Malo ispred mene je i Joe kao moj kolovodja :)  8) pa zaista...kako on ide napred tako i ja.I non stop se menjamo...te ja ispred njega..te on ispred mene.
Bas mi je zanimljivo ovo takmicenje...sve te brojke...upoznavanje klime Crne Gore...ma sve naj naj  :first:
Potrudicu se sledece kolo sto bolje mogu,da se vratim u onu formu(3-4 kola za redom sam bio medju prvima po tacnosti prognoze) i da pokazem ponovo svoju dobru stranu.Do tad sve cestitke SM ekipi i to onima ispred mene:Stormbringer,Boce...,pa Joe!
Idemo napred!Slazem se Milose moramo malo popraviti ugled SM  na tom takmicenju,a kad bi jos neko od nasih takmicara bio medju prvih 10,i tebi bi lakse bilo.Kao podrska...od pozadi  :lmao:  :lmao:  :first:
« Poslednja izmena: 12. Decembar 2008. u 19:04 jocozr »

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #351 poslato: 13. Decembar 2008. u 23:51 »
Ako se ne probudim u sledecem kolu, znaci da sam cvrsto zaspao, trebe neko da me dobro  :lool: da bi se probudio :D
Hocu da kazem da sigurno ne odustajem pa makar na kraju bio i poslednji, ipak ucim za sledece takmicenje :smartass:
A Sad malo vadjenja ;). Sto se tice ovog poslednjeg totalnog promasaja prognozu sam sastavio jos u ponedeljak jer u utorak nisam imao pristup internetu, pa sam prognozu slao sa mobilnog :blahblah:

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #352 poslato: 13. Decembar 2008. u 23:56 »
ma idemo dalje dikile
video si kakav sam ja imao kiks pre par kola iako sam slao prognozu u 23:45
Sve je ovo igra i jedno veliko iskustvo
Pozdrav kolega

Van mreže jocozr

« Odgovor #353 poslato: 14. Decembar 2008. u 00:09 »
Ma idemo napred  :smartass: :
Nadam se da cu se i ja izvuci...posle ovog kiksa... ::)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #354 poslato: 16. Decembar 2008. u 12:44 »
Poslao sam prognozu.

U nekim ranijim situacijama, prilično bih se namučio, premišljajući kada će da prođe front, koliko će kiše da ostavi, hoće li vetar da zaduva ili da zastane...
Sad sam prelomio onako, po osećaju. Nisam siguran u to što sam poslao, ali za takav scenario sam najmanje sumnjičav.
Naročito me je lomila Tmin, jer pada u vrlo nezgodno vreme.

Ko prepisuje od mene, grdno se preš'o! ;)
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže jocozr

« Odgovor #355 poslato: 16. Decembar 2008. u 14:05 »
Eh ptprince... :) mozda se nije pres'o ;)
Ja cu prognozu poslati veceras,i ako je dosta neizvesno da li cu imati uslove za to!
Uh...nadam se sreci ovog puta

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #356 poslato: 16. Decembar 2008. u 15:13 »
Ja ne znam hoću li stići da napravim prognozu kako treba, jer nemam slobodnog vremena bukvalno do ponoći... Prošli put sam detaljno izanalizirao situaciju i isplatilo se, iako sam više išao po nekom subjektivnom predosjećaju... :)

Koliko sam vidio situaciju, za sada, čini mi se da će opet biti padavina, ali uglavnom slabih... Vjetar dosta jak južni, temperature nešto niže nego ovih dana... Modeli se opet dosta razilaze, neću ništa sastavljati dok ne vidim 12Z izlaze, a 15 minuta za prognozu ću valjda moći da izdvojim... :)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 80.5mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #357 poslato: 16. Decembar 2008. u 18:18 »
Nadam se da će neko i ovaj put javiti visinu snega u 19h na Žabljaku.
I ja sam u frci sa vremenom, skroz sam zaboravio za takmičenje, ali naćiću vremena da skrpim neku prognozu.   ::)

Van mreže IvanZD

• *
  • Starost: 46
    • http://www.inet.hr/~ivtoman
« Odgovor #358 poslato: 16. Decembar 2008. u 18:40 »
Svi se izvlače za eventualno loš rezultat :lol:

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #359 poslato: 16. Decembar 2008. u 19:16 »
:lmao:
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.