Kad se od jutros raspisah po svim temama, da ubacim i ovde ponešto:
Nemogu da vjerujem,da neki takmicar(mislim na sebe)jedno kolo bude medju prva tri,drugo medju zadnjih 10,pa onda opet medju prva tri,pa danas verovatno medju zadnjih 5 takmicara...
Definitivno mi i ide i ne ide...neznam u cemu je problem
No idem hrabro napred...mozda bude nesto...
Ne brini, Joco. To je element koji se zove sreća. Ponekad je imaš, ponekad ne.
A pamet, već kad se cimam za jezik... Pa to smo apsolvirali. Ko ovde nije dovoljno pametan? Odgovor nije sporan. Svi mi koristimo neku pamet koju imamo (ili nemamo? zar? nisam primetio takve...), i to je ono što je razlikuje od sreće.
Ipak Pt Prince, predjosmo se sto smo rizikovali sa padavinama...
Ne mari, Transmat. He who dares, wins!
Navikao sam se na pad za 0.2. Ali to su ružne navike koje treba menjati.
Pošto sam opet fenjerdžija, reći ću ono što sam rekao Milošu SMSom, uz manje dodatke.
Ja sam zadovoljan, jer sam generalno pogodio tip vremena koji je preovlađivao. Takođe, mislim da imati slične prognoze sa ljudima koji se takmiče, a prognozu rade za platu, može samo da potvrđuje ispravnost načina razmišljanja. Dalje, meni je mnogo draže da imam i 3 poena, jer otkad je sveta i veka, 3 je veće od 0. Najzad, same tačne vrednosti su nezahvalne i zato teške za prognoziranje. Ali to je čar takmičenja.
Čestitke svim takmičarima na postignutim uspesima u ovom kolu, ciklusu i dosadašnjem toku takmičenja. Sledi poluvreme!