Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Februar 2009.  (Pročitano 111937 puta)

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
Re: Februar 2009.
« Odgovor #240 poslato: 14. Februar 2009. u 10:42 »
Večeras se ponovo očekuju snežne padavine. U Novom Sadu čak i obilnije nego prethodnu noć.

Van mreže dusan

• **
  • Starost: 47
« Odgovor #241 poslato: 14. Februar 2009. u 10:50 »
za sada bez znacajnijih propena u odnosu na 00z.Veceras slab do umeren sneg u Vojvodini,vise snega u Sremu i severu Backe,a sutra vece u Banau.

Van mreže Sale

• **
  • Starost: 44
« Odgovor #242 poslato: 14. Februar 2009. u 10:59 »
Oce li sici nesto i do mene od tog snega? Ovo stvarno vise nema smisla :(

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #243 poslato: 14. Februar 2009. u 11:01 »
Sale mislim da konačno i ti možeš dobiti manji snežni pokrivač sutra posle podne.

Van mreže dusan

• **
« Odgovor #244 poslato: 14. Februar 2009. u 11:07 »
06z sumnjiv za sledecu nedelju.Cini mi se hladnije ali taj vazduh gura ciklon u severni jadran pa bi komsije u Hrvatskoj mogle dobiti sneg sve do obale a mi bi ostali suvi.Ali GFS seta tu ciklonu od izlaza do izlaza .Ne bih se mnogo radovao i da je iznad nas,sve ce se to jos  pet puta menjati.

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #245 poslato: 14. Februar 2009. u 11:09 »
za sada bez znacajnijih propena u odnosu na 00z.Veceras slab do umeren sneg u Vojvodini,vise snega u Sremu i severu Backe,a sutra vece u Banau.

Na jugu Bačke.  ;)
Znam da si to hteo da kažeš.  ;D

Van mreže Sale

• **
« Odgovor #246 poslato: 14. Februar 2009. u 11:11 »
Mislis par milimetara Joe,jadan je taj sneg kad se crveno od crepova providi koliko je veliki   ???

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #247 poslato: 14. Februar 2009. u 11:14 »
Oce li sici nesto i do mene od tog snega? Ovo stvarno vise nema smisla :(
Nema smisla. . . :?:
Pa drugar sta mislis kako sam ja prezivljavao kad je kod tebe palo oko 15cm snega,a kod mene nista?  :-\ za mene stvarno ima smisla,red je da jednom Vojvodina dobije svoju porciju.Ali izgleda da nece. . .U Banatu sto je palo palo je,pasce jos nesto sutra i onda kraj.
06Z je jos gori nego njegov prethodnik,sto me uvodi u dilemu hocu li videti preko 5cm snega narednih 10 dana.
Mislis par milimetara Joe,jadan je taj sneg kad se crveno od crepova providi koliko je veliki   ???
Pasce oko 2-3cm po najnovijem izlazu GFS-a.

Van mreže dusan

• **
« Odgovor #248 poslato: 14. Februar 2009. u 11:15 »
Poneli me tamburasi Joe  :D

Van mreže Sale

• **
« Odgovor #249 poslato: 14. Februar 2009. u 11:21 »
Ma ne bunim se ja Joco sto pada kod vas ,nego red je da pada svuda kad vec pada.

Van mreže jocozr

« Odgovor #250 poslato: 14. Februar 2009. u 11:24 »
Ma ne bunim se ja Joco sto pada kod vas ,nego red je da pada svuda kad vec pada.
Pa red je,ali i sam vidis da je to tesko ostvarljivo,na nasu zalost.Ustvari ovaj sneg je bio najveci ove zime,zabeleo je veci deo Srbije.
Moram malo off-a:
Blago onima koji zive u okolini Beograda,pa juzno.Gde ja zivim?  :cry: u ovoj pustari,nekad bilo panonsko more,a uskoro ce biti pescara.Koliko su meni planine daleko (osim Fruske Gore i Vrsackog brega),a Saletu,Bocetu,i mnogim drugim clanovima nadomak ruke.Snega kolko hoces,a ovde?Nisu zime kakve su nekada bile. . .  :(

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #251 poslato: 14. Februar 2009. u 11:28 »
Sale možda sutra zabelimo mali
ti mislim da imaš veće šanse od mene
 poslednji izlaz GFS-a nam daje sneg u sredu ali ko zna koju će putanju izabrati do tada
Čekajmo naredne izlaze ali pre ponedeljka ništa neće biti sigurno u prognozi

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #252 poslato: 14. Februar 2009. u 11:29 »
Pa red je,ali i sam vidis da je to tesko ostvarljivo,na nasu zalost.Ustvari ovaj sneg je bio najveci ove zime,zabeleo je veci deo Srbije.
Moram malo off-a:
Blago onima koji zive u okolini Beograda,pa juzno.Gde ja zivim?  :cry: u ovoj pustari,nekad bilo panonsko more,a uskoro ce biti pescara.Koliko su meni planine daleko (osim Fruske Gore i Vrsackog brega),a Saletu,Bocetu,i mnogim drugim clanovima nadomak ruke.Snega kolko hoces,a ovde?Nisu zime kakve su nekada bile. . .  :(

Joco nije sve tako crno. Ništa od peščare po mojim prognozama.  ???

Van mreže dusan

• **
« Odgovor #253 poslato: 14. Februar 2009. u 11:33 »
06 skroz drugaciji.Problem je sto je tesko predvideti polozaj atalnskog bloka to jest njegovog grebena nad skandinavijom pa zato modeli dosta setaju od izlaza do izlaza.Cak i enseble nije uaglaseno za tri dana a kamoli za duze.

Van mreže jocozr

« Odgovor #254 poslato: 14. Februar 2009. u 11:33 »
Joco nije sve tako crno. Ništa od peščare po mojim prognozama.  ???
??? eh,drug,ja bih jako voleo da zivim u NS-u,samo zbog Fruske Gore!
A ovde u Banatu Deliblatska pescara,koja se siri!Malo po malo,ali sasvim dovoljno  ???
Doslo je vreme da i ja malo kukam,kao Milos za takmicenje.Mozda mi i upali  ???  :lmao:
On-topic:
06Z je najlosiji izlaz do sad.Vidi otopljenje krajem iduce sedmice,a one padavine u petak skroz nestale.
Mislim da ce ovoj beloj idli brzo doci kraj,ali ima vremena i mesta za promene na bolje,nesto mi uliva nadu  ::)
06 skroz drugaciji.Problem je sto je tesko predvideti polozaj atalnskog bloka to jest njegovog grebena nad skandinavijom pa zato modeli dosta setaju od izlaza do izlaza.Cak i enseble nije uaglaseno za tri dana a kamoli za duze.
A tako nekako. . .  :-\ Nista nije pouzdano posle ponedeljka.

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #255 poslato: 14. Februar 2009. u 15:01 »
Stvarno je neverovatno koliko su ensembli ne usklađeni. Kao što kaže Dušan prognoza za više od tri dana unapred je dosta nepuzdana, a šta pričati za posle.  :-\

Van mreže Sale

• **
« Odgovor #256 poslato: 14. Februar 2009. u 15:05 »
RHMZ dosta spustio temperature u 5-dnevnoj prognozi,jutarnje pocetkom sledece nedelje i do -10C.

Van mreže jocozr

« Odgovor #257 poslato: 14. Februar 2009. u 16:12 »
 ^^
Nekako mi je prilicno nerelano da ide do -10  ::)
Vidim da su za NS I BG stavili i do -9,tesko, dok je npr. -6  sasvim prihvatljivo.
Isto kao i za karte,i ta prognoza RHMZ-a posle ponedeljka je prilicno nepozdana.

Van mreže dusan

• **
« Odgovor #258 poslato: 14. Februar 2009. u 16:47 »
Evo,vec sada se vidi da ce 12z biti dosta drugaciji a nije jos posteno ni krenuo.Ma jos dosta puta ce to da se menja do 17-18. ili do sledeceg vikenda  :kafa:

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #259 poslato: 14. Februar 2009. u 17:01 »
Ne znam kakav će biti za kasnije, ali za sutra je maksimalno smanjio padavine. Teško da će igdje pasti više od 2-3cm novog snijega.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm